Catering Salonboot Valerie

Een rondvaart op de salonboot door Amsterdam is niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. Of dit gaat om eenvoudig borrelhapje of uitgebreid diner, alles is mogelijk. Op deze pagina vindt u een selectie aan mogelijkheden die wij regelmatig verzorgen. Heeft u zelf specifieke wensen, neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Diner aan boord

Genieten van het uitzicht op het mooie Amsterdam en tegelijkertijd dineren. Wij bieden u de mogelijkheid om te dineren met uw gasten aan boord van een luxe salonboot. U kunt keuze maken uit diverse buffetten en menu’s.

Nadat u bent opgestapt, vaart u langs een restaurant om de eerste gang(en) op te halen. Zodra alles aan boord is, gaan de trossen weer los en zal de schipper de tocht voortzetten. Na een uur zal de schipper opnieuw aanmeren bij het restaurant om de laatste gangen op te halen. U kunt genieten van heerlijk eten en de grachten van Amsterdam.

Dranken

Wilt u tijdens een rondvaart in de traditionele salonboot genieten van een drankje, dan hebben wij diverse mogelijkheden voor u:

  • Bier (Heineken) – € 3,00 per consumptie
  • Frisdrank – € 2,50 per consumptie
  • Water (San Pelegrino/Panna) – € 7,50 per fles
  • Huiswijn wit/rood – € 22,50 per fles
  • Of kies een exclusieve fles wijn van onze wijnkaart

Voor bij de borrel

Lunch

High Tea

Desserts

* Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW

Samenwerking met restaurants

Wij hebben een samenwerkingsverband met een aantal toprestaurants in Amsterdam. In samenwerking met deze restaurants kunnen wij een breed scala aan gerechten en happen aan boord serveren. Neem contact op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken!