Dinervaart in luxe salonboot

Wilt u na een bezoek aan Amsterdam op een perfecte manier afscheid nemen dan is een Dinervaart hiervoor de perfecte oplossing. Uiteraard is het ook perfect te combineren met een avond stappen of bijvoorbeeld een theaterbezoek in de avond. In een van onze luxe salonboten kunt u optimaal genieten van de Amsterdamse grachten, het waanzinnige uitzicht en het heerlijke weer van een warme avond.

U maakt rondvaart van minstens 2,5 uur langs de mooiste plekjes van de Amsterdamse grachten. Ook ziet u de plekjes waar u met een traditionele rondvaartboot niet kunt komen vanwege het formaat van de boot.

Combineert u de dinervaart met een andere activiteit in de stad? Laat dit even weten en we kijken hoe we dit het beste op elkaar af kunnen stemmen, bijvoorbeeld met een aangepaste opstaplocatie.

Diner_aan_boord_salonboot-Amsterdam_Boothuur

Diners aan boord

Vraag vrijblijvend aan

Boekingsformulier - Dinervaart salonboot
Bezig met versturen

3 Gangen menu

Onze aanbeveling - een periodiek wisselend seizoensmenu geserveerd aan boord.
€ 42,50 p.p.

Buffet aan boord

Keuze uit Hollands, Frans of Italiaans buffet.
€ 27,50 p.p.

Indonesisch buffet (minimaal 8 personen)

De klassieke Indonesische rijsttafel.
€ 27,50 p.p.

Floating dinner

Een drie-gangen diner geserveerd in twee verschillende restaurants met dessert aan boord (menu op aanvraag).
€ 51,- p.p.

Dessertbuffet aan boord

Een buffet met huisgemaakte desserts (2 p.p.)
€ 9,- p.p.

* Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW en exclusief de kosten voor de boothuur

Klanten over Amsterdamboothuur.nl

Mooie boot. Fantastische service. Aan alles was gedacht. Het was tot in de puntjes geregeld. Het was helemaal af. Een absolute aanrader!

Perfect service. Beautiful boats. Good food and great attention for details. Best way to experience Amsterdam from the water.

Boot gehuurd voor vrijgezellenfeest, goed geregeld, boot was op tijd, route in overleg, drinken was koud en voldoende aan boord.

Erg klantvriendelijk en service gericht! Een mooie, representatieve boot, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Een echte aanrader voor een succesvol evenement / uitje. Het hele gezelschap heeft genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.