Salonboot huren Amsterdam

De salonboot heeft een klassieke uitstraling, de afsluitbare ruimte met grote ramen biedt perfect uitzicht, privacy en bescherming tegen onverhoopt slecht weer. Dit maakt de salonboot perfect geschikt voor familie-etentjes, dinercruises en zakelijke (vergader)arrangementen. Lees op deze pagina verder over ons salonboot huren Amsterdam aanbod.

Amsterdam Light Festival

Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018 is het Amsterdam Light Festival weer. Maak een rondvaart van 1,5 uur in een klassieke, gezellige salonboot, met keuze uit verschillende arrangementen.

Salonboot Valerie

Salonboot huren Amsterdam - Salonboot Valerie

De salonboot is een luxe, klassieke boot geschikt voor veel verschillende doeleinden. De inrichting met tafels, stoelen, een toilet aan boord maken de salonboot uitermate geschikt voor een comfortabele rondvaart gecombineerd met maaltijd aan boord. 

Van unieke invulling van uw familie-uitje, romantisch, luxe dinercruise voor twee personen tot een zakelijk arrangement. 

Dankzij het grote dakraam en de grote raampartijen geniet u binnen in de salonboot van natuurlijk licht en perfect uitzicht rondom, zonder dat u last heeft van weersinvloeden. Dit maakt de salonboot uitermate geschikt voor vaartochten buiten het seizoen, vaartochten met oudere of jongere gasten of (zakelijke) bijeenkomsten waar wat privacy gewenst is. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een hostess aan boord die de hapjes en drankjes aan boord verzorgd.

Bijzonderheden Salonboot Valerie

Ervaren schipper
 Optioneel een hostess aan boord
 Capaciteit: maximaal 17 personen
Zitplaats buiten
 Toilet aan boord
 Panoramadak boven salon
 Scheepsbar
 Koffie en thee faciliteiten
 Wifi
 Geluidsinstallatie
Spotify beschikbaar
 Sfeerverlichting
Kachel
 Geïsoleerde ramen
Elektrisch dus geruisloos varen
220 volt aansluiting
 Catering aan boord mogelijk
225,-  per uur en € 0,66 p.p. vermakelijkheidsbelasting 

Gerelateerd aanbod

Luxe sloep huren

Tickets open rondvaartboot

Rondvaartboot huren