Salonboot huren Amsterdam

“Het was een onvergetelijke ervaring.” Dat is wat we vaak horen van onze klanten. Of het nu gaat om een bruiloft, zakelijke bijeenkomst of een feest. Onze salonboten zijn stuk voor stuk uniek en bieden in combinatie met onze ervaren crew de juiste ingrediënten voor een beleving om nooit te vergeten. Wij, de oprichters van Amsterdamboothuur.nl, zijn opgegroeid op het water en varen nog steeds met veel plezier. Vandaar dat we hoge eisen stellen aan onze schepen en onze bemanning. Al onze salonboten zijn luxe uitgerust en hebben een rijke geschiedenis.

Bijna alle wensen zijn door ons te vervullen en daarnaast zijn al onze salonboten uitgerust met:

Ervaren kapitein
Hostess (optioneel)
Toilet

Diverse cateringopties
Wifi & Spotify
Geluidsinstallatie

Sfeerverlichting
Verwarming (geschikt voor 4 seizoenen)
Elektrisch, geruisloos & milieuvriendelijk

“Het was een onvergetelijke ervaring.” Dat is wat we vaar horen van onze klanten. Of het nu gaat om een bruiloft, zakelijke bijeenkomst of een feest.

Graag adviseren wij u vrijblijvend over welke salonboot het beste bij u past en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Salonboot Valerie

– “De koninklijke”

Bijzonderheden Salonboot Valerie

Capaciteit VALERIE

Transfer/floating dinner 19 personen Borrel 19 personen Buffet 15 personen Zittend diner 12 personen

Uitgebreide cateringopties

€ 250,- het eerste uur. Daarna €210,- per uur.*

*Excl. € 0,66 p.p. vermakelijkheidsbelasting.

De Salonboot Valerie is met recht een koninklijke salonboot, zij is gebouwd in 1930 op een beroemde Amsterdamse scheepswerf. Koningin Wilhelmina is regelmatig met de Valerie gesignaleerd, varend over de Amstel.

Deze schitterende salonboot is geschikt voor groepen tot 19 personen, die in luxe willen genieten in Amsterdam. Dankzij het grote dakraam en de grote raampartijen geniet u binnen in de salonboot van natuurlijk licht en perfect uitzicht rondom, zonder dat u last heeft van weersinvloeden.

In de zomer kunnen de ramen eruit en is de Valerie volledig open!

De Salonboot Valerie is met recht een koninklijke salonboot, zij is gebouwd in 1930 op een beroemde Amsterdamse scheepswerf. Koningin Wilhelmina is regelmatig met de Valerie gesignaleerd, varend over de Amstel.

Salonboot Marjet

– “De romantische”

Bijzonderheden Salonboot Marjet

Capaciteit MARJET

Transfer/floating dinner 12 personen Borrel 12 personen Buffet 12 personen Zittend diner 8 personen

Uitgebreide cateringopties

€210,- het eerste uur. Daarna €150,- per uur.*

*Excl. € 0,66 p.p. vermakelijkheidsbelasting.

Salonboot Marjet is gebouwd in 1929 bij firma Haak. Typerend is de Art Deco/Amsterdamse school stijl van het interieur, waarbij veel gebruik gemaakt is van eikenhout. Door de warme uitstraling van het oude houtwerk, samen met de granito aanrecht en het aanwezige glas-in-lood is er in de salon van de Marjet een serene nostalgische sfeer.

In de zomer kunnen de ramen eruit en is de Marjet volledig open!

Salonboot Marjet is gebouwd in 1929 bij firma Haak.

Salonboot Roos

– “De ruimste van Amsterdam”

Bijzonderheden Salonboot Roos

Capaciteit ROOS

Transfer/floating dinner 50 personen Borrel 50 personen Buffet 25 personen Zittend diner 25 personen

€295,-  per uur*

*Excl. € 0,66 p.p. vermakelijkheidsbelasting.

Groot, groter, grootst, dat gaat op voor de salonboot de Roos. Deze luxe salonboot uit 1904 kan zowel gesloten als vrijwel geheel open varen. De boot is geschikt voor grotere groepen die van luxe houden. Dit maakt de salonboot uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vaartochten met oudere en jongere gasten, zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en partijen. We horen vaak terug dat dit een onvergetelijke ervaring is geweest voor de gasten.

Groot, groter, grootst, dat gaat op voor de salonboot de Roos.

Klanten over Amsterdamboothuur.nl

Mooie boot. Fantastische service. Aan alles was gedacht. Het was tot in de puntjes geregeld. Het was helemaal af. Een absolute aanrader!

Perfect service. Beautiful boats. Good food and great attention for details. Best way to experience Amsterdam from the water.

Boot gehuurd voor vrijgezellenfeest, goed geregeld, boot was op tijd, route in overleg, drinken was koud en voldoende aan boord.

Erg klantvriendelijk en service gericht! Een mooie, representatieve boot, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Een echte aanrader voor een succesvol evenement / uitje. Het hele gezelschap heeft genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gerelateerd aanbod

Luxe sloep huren

Een sloep is een in vergelijking met een rondvaartboot klein en vaak open. Een sloep heeft hierdoor vrij zicht rondom en kan op plekken varen waar een rondvaartboot te groot voor is.

Ga genieten van Amsterdam!

Aarzel niet en vertel ons je wensen.

Formulier wensen

Linker helft

Direct antwoord? Bel ons gerust020-261 18 66