Amsterdam Light Festival Rondvaart

Bekijk ook dit jaar Amsterdam Light Festival vanaf het water in een van onze luxe salonboten. Tijdens een rondvaart van ongeveer 1,5 uur kunt u genieten van alle lichtkunstwerken onder het genot van een drankje en een hapje. 

Arrangement

Ons Amsterdam Light Festival arrangement is inclusief water, frisdrank, koffie, thee en nootjes. De kosten hiervoor zijn € 260,- plus € 12,50 per persoon*

*Tarieven zijn inclusief € 5,75 afdracht per persoon aan het Light Festival en € 0,66 citytax

Salonboot Valerie is een van de boten waarmee Amsterdam Boothuur u langs de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival vaart.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Boekingsformulier - Amsterdam Light Festival
Kies een datum tussen 29 november 2018 en 20 januari 2018 om te kunnen genieten van het Amsterdam Light Festival
Geef op voor hoe veel personen u wilt reserveren. Minimaal 1, maximaal 20.
De kosten zijn € 260,- plus € 12,50 per persoon. Vermelde prijzen zijn inclusief € 5,75 afdracht per persoon aan het Light Festival en € 0,66 citytax.
Bezig met versturen

Amsterdam Light Festival 2018-2019

Van 29 november 2018 tot en met 20 januari 2019 vindt de 7e editie van Amsterdam Light Festival plaats. Tijdens dit winterse lichtkunstfestival verlichten ruim 30 kunstwerken en installaties van (internationale) kunstenaars, ontwerpers en architecten de binnenstad van Amsterdam. Ook dit jaar vaar je met Amsterdam Boothuur weer langs de kunstwerken. 

The Medium is the Message

Jaarlijks werpt het festival een nieuw licht op de stad. Dit jaar hebben de kunstenaars zich laten inspireren door het thema ‘The Medium is the Message’. Het idee achter deze beroemde uitspraak van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan was simpel: niet alleen de boodschap zélf is belangrijk, ook de manier waarop we die sturen. Licht speelt daar op verschillende manieren een belangrijke rol als boodschapper in.

Varen met een luxe salonboot

Tijdens Amsterdam Light Festival vaart Amsterdam Boothuur u langs alle kunstwerken in een luxe salonboot. Wilt u meer weten over de salonboten of buiten Amsterdam Light Festival gebruik maken van een salonboot? Lees dan meer op onze pagina over de salonboten.

Proef alvast de sfeer van Amsterdam Light Festival met de after-movie van editie 2017-2018.

Praktische informatie

Afvaarlocatie

De standaard afvaarlocatie is bij de opstapsteiger gelegen voor het Koninklijk theater Carré (adres Amstel 115, 1018 EM Amsterdam).

In overleg kunnen wij ook op andere locaties afvaren afhankelijk van de drukte.

Parkeren

Rondom Carré zijn diverse parkeergarages te vinden en tevens kan er in de buurt van Carre op straat geparkeerd worden.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is Qpark Centrum-Oost: https://www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/amsterdam/centrum-oost/

Klanten over Amsterdamboothuur.nl

Mooie boot. Fantastische service. Aan alles was gedacht. Het was tot in de puntjes geregeld. Het was helemaal af. Een absolute aanrader!

Perfect service. Beautiful boats. Good food and great attention for details. Best way to experience Amsterdam from the water.

Boot gehuurd voor vrijgezellenfeest, goed geregeld, boot was op tijd, route in overleg, drinken was koud en voldoende aan boord.

Erg klantvriendelijk en service gericht! Een mooie, representatieve boot, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Een echte aanrader voor een succesvol evenement / uitje. Het hele gezelschap heeft genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.