BEZOEK AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

Amsterdam Light Festival

30 november 2017 t/m 21 januari 2018

Boek kaartjes voor het Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival wordt sinds 2012 georganiseerd om het centrum van Amsterdam op te lichten in de donkere wintermaanden. Lichtkunstenaars uit zowel binnen- als buitenland worden uitgedaagd om de binnenstad op kunstzinnige wijze in het zonnetje te zetten vanuit een centraal thema. Deze kunstwerken kunt u vanaf het land bewonderen dankzij de illuminade. Vanaf het water kunt u in alle rust genieten van de Water Colors.

Bewonder de kunstwerken vanuit een open sloep

U zult tijdens de rondvaart merken dat er veel te zien is, overal om u heen. De beste manier om dit volledig op u in te laten werken is vanuit een open sloep. Een heater en voldoende dekens zorgen, samen met een lekker warme versnapering voor een aangename vaart. Dit terwijl u de ultieme mogelijkheid heeft om te genieten van alles wat rondom, onder en boven u gebeurt.

De kunstwerken zijn verlicht van 17:00 tot 23:00 uur (tijdens Oud & Nieuw zijn de werken tot 20:00 verlicht).

Slechte weersomstandigheden
In het geval van zware regens of storm wordt de open sloep vaart geannuleerd. In dit geval ontvangt u het volledige betaalde bedrag terug, of wordt u indien gewenst overgeboekt op een overdekte boot (mits beschikbaar).

Groepstocht Amsterdamse grachten

Wilt u met een grotere groep genieten van het Amsterdam Light Festival? Dan bieden wij u graag een rondvaart op maat aan. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken via 020-2611866, per mail [email protected].

Voorproefje Amsterdam Light Festival

Bent u nog niet eerder op het Amsterdam Light Festival geweest? Hieronder bekijkt u de impressie van 2016 – 2017!

Amsterdam Light Festival met een groep boeken

Wit u een van onze sloepen huren voor het Amsterdam Light Festival? Klik dan op onderstaande knop en vul het reserveringsformulier in. Uiteraard kunt u ook per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag het best passende arrangement samen te stellen.

Rondvaart tickets Amsterdam Light Festival

Wit u meevaren met een rondvaart over de Water Colors Route? Klik dan op onderstaande knop om uw tickets online aan te schaffen.

Let op: tickets worden via het boekingssysteem van onze partner Blue Boat verkocht

Op de hoogte blijven over het Amsterdam Light Festival? Schijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van bijzondere activiteiten en aanbiedingen voor onze rondvaarten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.