Skip to content

Boot huren Amsterdam met schipper

Wil je een boot huren Amsterdam met schipper? We zijn een van de weinige verhuurbedrijven met een vergunning voor de grachten!

Wilt u een boot huren Amsterdam met schipper, voor een gezellige rondvaart door de Amsterdamse grachten, maar heeft u zelf geen vaarbewijs en wilt u optimaal kunnen genieten van het geweldige uitzicht? Kies dan voor boot huren Amsterdam met schipper en geniet van een gezellige en voordelige boottocht met een ervaren schipper.

Een boot huren met schipper bij Amsterdam Boothuur is mogelijk van 1-40 personen en kan uitgebreid worden met allerlei extra’s om uw boottocht door de grachten van Amsterdam nog leuker te maken.

De mogelijkheden van boot huren Amsterdam met schipper

Als u kiest voor boot met schipper huren Amsterdam, kiest u niet alleen voor een simpele boottocht. Zo krijgt u bij Amsterdam Boothuur de mogelijkheid om uw boottocht in Amsterdam geheel naar wens in te vullen met catering en een vaarroute die u zelf kunt kiezen.

Hierbij heeft u bijvoorbeeld de keuze om catering af te nemen of zelf te verzorgen en de vaarroute zelf te bepalen of te laten bepalen door de ervaren schipper van Amsterdam Boothuur.

Praktische informatie voor boot huren Amsterdam met schipper

De luxe sloepen van Amsterdam Boothuur hebben een toilet, koelbox en loungekussens. Annuleren bij regen is geen probleem en verschillende ophaallocaties zijn mogelijk bij Amsterdam Boothuur. Tot slot is Amsterdam Boothuur één van de weinige boten met vergunning voor het centrum, dus als u kiest voor boot huren met schipper bij Amsterdam Boothuur kunt u altijd door het centrum van Amsterdam varen.

De kosten van boot huren Amsterdam met schipper

De kosten van boot met schipper huren Amsterdam bedragen 175 euro per uur. Laat u zich ophalen in het centrum van Amsterdam, dan worden er geen ‘voorvaar-kosten’ gerekend en hoeft u hier dus geen extra kosten voor te betalen.

Wilt u ook voor deze aantrekkelijke prijs een gezellige en unieke boottocht organiseren, die geheel naar wens ingevuld kan worden? Kies dan voor ons en laat u rondvaren door de Amsterdamse grachten in een luxe boot.

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem