SUP Rental Amsterdam

Click here for English version.

SUP Rental Amsterdam

Suprentalamsterdam.com is onderdeel van Amsterdam Boothuur

Zin in een goede work-out, een middag plezier met een paar vrienden, of wil je gewoon op je gemak een uurtje peddelen en genieten van het uitzicht? Huur bij ons een Stand-up-paddle-board en maak een mooie tocht over de Amstel of zelfs over de grachten van Amsterdam.

Suppen is een perfecte work-out en leuk om te doen. Het is geschikt voor iedereen, de boards zijn lang en breed waardoor deze heel stabiel zijn. Je valt dus niet zomaar in het water. Suppen is heel makkelijk en het is ook zonder ervaring mogelijk om een sup te huren. Heb je nooit gesupt? Geen probleem. Dan geven wij kunnen korte instructie voordat je het water opgaat.

Vanuit onze mooie locatie aan de Amstel naast de Berlage Brug verhuren wij Sups van het merk Red Paddle. Red Paddle is het absolute topmerk onder de SUPS, de boards kunnen harder opgeblazen worden en zijn daardoor steviger en stabieler dan sups van andere merken.

Prijzen

De prijs voor het huren van een Sup is:

1 uur

€ 10,-

1,5 uur

€ 15,-

2 uur

€ 20,-

De actuele beschikbaarheid is zichtbaar in de boekingsmodule

Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen? Bel ons op

Huur een SUP

Dit zeggen onze klanten

Enorm genoten

We hebben enorm genoten, de dag was een groot feest!

Anja

Prachtige sloep

Prachtige luxe sloep en door electromotor geruisloos! Lekkere wijn en voldoende biertjes. Volgend jaar weer!

Wolter van Vliet

Mooie en gezellige avond gehad

Heb met een groep van 40 personen een mooie en gezellige avond gehad tijdens het Amsterdam Light Festival. Kundige en ervaren schipper met een ruime sloep!

Anoniem

Goed geregeld

Boot gehuurd voor vrijgezellenfeest, goed geregeld, boot was op tijd, route in overleg, drinken was koud en voldoende aan boord.

Andy
Welke kleding moet ik dragen tijdens het suppen?

Tijdens de zomer is zwemkleding vaak genoeg en ook sportkleding werkt erg goed tijdens het suppen. Mocht het een regenachtige of winderige dag zijn, dat kan een regenjas uitkomst bieden. Iets aan reservekleding meenemen is verstandig want er is altijd een kleine kans dat je in het water valt.

Moet ik iets aan mijn voeten doen?

Over het algemeen suppen de meeste mensen op blote voeten.
Heb je graag wat aan je voeten, dan kun je surfschoentjes aandoen. Surfschoentjes of neopreen schoentjes kunnen zeker fijn als het water nog wat kouder is.

Wat moet ik verder meenemen?

Een setje droge kleren voor na het suppen is altijd verstandig en eventueel ook een handdoek.
Verder is het altijd goed om een flesje water voor onderweg mee te nemen.
Mocht de zon fel zijn, vergeet dan je zonnebrand en eventueel een pet niet!

Waar kan ik suppen?

Vanaf onze locatie aan de Amstel zijn leuke routes te varen. Je kunt een stuk de Amstel af richting Ouderkerk aan de Amstel of juist richting de stad varen. We adviseren om op drukke dagen langs de randen van de Amstel te suppen en niet midden op het water in verband met de drukte op het water.

Is ervaring vereist?

Suppen is heel makkelijk en het is ook zonder ervaring mogelijk om een sup te huren. Heb je nooit gesupt? Geen probleem. Dan geven wij kunnen korte instructie voordat je het water opgaat.

Wat is jullie locatie?

Wij verhuren onze sups vanaf de Jachthaven Berlage, deze is te vinden vlak naast de Berlagebrug. Het adres is Amsteldijk 132A. Klik hier om de locatie te bekijken op google maps. https://goo.gl/maps/cFYJxnNDFm6CfxUK9

Moet ik borg betalen als ik een Sup huur?

Wij vragen geen borg voor de huur van SUP-materiaal.
Wel moet de huurder zich inschrijven en de algemene voorwaarden ondertekenen. Tevens kunnen wij om een geldige legitimatie vragen.

Wat doe ik met mijn waardevolle spullen?

Deze kan je bij ons achterlaten en gaan achter slot en grendel

Hoe weet ik of er een Sup beschikbaar is?

Via de boekingsmodule op deze pagina zie je direct de actuele beschikbaarheid.