Zakelijk varen in Amsterdam

Plant u een zakelijke afspraak in Amsterdam en zoekt u een originele manier om hier invulling aan te geven? Doe het met, of tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten!

Zakelijke afspraak

Wilt u in ontspannen sfeer en op originele wijze met een nieuwe klant kennis maken, of een beklonken samenwerking op puur Amsterdamse wijze beklinken. Onze sloepen met schipper liggen voor u klaar. Wij pikken u op op de door u gewenste locatie(s) en we maken een mooie rondvaart door Amsterdam in onze fluisterstille elektrische sloep. Of u graag de mooiste plekjes van Amsterdam wilt laten zien of liever in rustig vaarwater vaart voor een wat geconcentreerder overleg. In samenspraak met de schipper bepaalt u de gewenste route.

Maak van een evenement een unieke belevenis

In Amsterdam zijn regelmatig beurzen, evenementen en andere activiteiten, waar u als organisatie misschien wel met uw relaties of personeel heen wilt. Combineer het zakelijke met het aangename en verzorg dit uitstapje via het water. Laat uw gasten ophalen bij kantoor over het water en wij verzorgen een mooie vaart naar het evenement, indien gewenst met een hapje en drankje aan boort.

Of wat zegt u van een vip vaart na afloop van een conferentie? Uw bezoekers lopen de deur van het conferentiegebouw uit en stappen aan boord. Zij worden verwelkomd met een hapje en drankje. Tijdens een rondvaart langs de mooiste plekjes van Amsterdam toast u op de succesvolle dag of kiest u uit ons ruime cateringaanbod voor een onvergetelijk diner op de grachten van Amsterdam.

Inspirerende vergaderlocatie

Vergaderen op een andere locatie geeft vernieuwende ideeën. Een nieuwe locatie zorgt voor een nieuw perspectief en helpt als er ‘out of the box’ gedacht moet worden. Zoekt u een originele vergaderlocatie of plek om tot nieuwe verfrissende ideeën te komen? Boek dan een van onze luxe salonboten. Deze zijn uitgerust met wifi, zodat u de resultaten van uw meeting direct kunt delen. Vindt uw vergadering plaats tijdens lunch of diner? Dan kunnen wij de catering verzorgen aan boord. Tijdens een rondvaart door Amsterdam vergadert u, terwijl u zich laat inspireren door onze prachtige hoofdstad.

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep of salonboot met professionele schipper
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren van een sloep is bij regen geen probleem

Tips voor zakelijk varen