Skip to content

Boot huren Amsterdam

Het aanbod voor boot huren Amsterdam is zeer groot. Niet alleen zijn er verschillende aanbieders, ook heeft u keuze uit verschillende soorten boten, zoals op deze pagina omschreven. Waarschijnlijk heeft u daarnaast zelf ook nog verschillende wensen en eisen aan de boot die u wilt huren in Amsterdam.

Boot huren Amsterdam: aanbod Amsterdam boothuur

Amsterdam Boothuur heeft zelf verschillende sloepen, ook wel open rondvaartboten genoemd. Wij varen enkel met volledige elektrische boten, die hierdoor gezien worden als fluisterboten. Mocht u zelf specifieke wensen hebben, laat het ons gerust weten. U krijgt van ons eerlijk advies over de boot die het beste bij uw wensen en eisen past.

Boot huren Amsterdam: soorten boten

Klassieke
salonboten

Meer info

Luxe
sloepen

Meer info

Salonboot

Een salonboot is qua formaat vergelijkbaar met een sloep, maar is overdekt en heeft de indeling met stoelen en tafeltjes. Een salonboot is met name geschikt voor een vaartocht tijdens slecht weer, of etentje op het water.

Luxe open sloep

Een sloep is een in vergelijking met een rondvaartboot klein en vaak open. Een sloep heeft hierdoor vrij zicht rondom en kan op plekken varen waar een rondvaartboot te groot voor is. In Amsterdam kunt u verschillende sloepen huren, van klein tot groot (ongeveer 6 tot 50 personen).

Toch wat anders voor ogen?
Kijk dan eens bij tickets voor open rondvaartboten, zelf sloep varen of rondvaartboten.

Combineer het huren van een boot met andere activiteiten

Bezoekt u met een groep vrienden, collega’s of familie Amsterdam? Door een boot te huren, heeft u zelf de vrije hand in uw rondvaart. Wilt u uw rondvaart bijvoorbeeld combineren met een museumbezoek, of bent u op zoek naar een leuk café of restaurant om uw bezoek af te sluiten? Als u zelf ideeën of verzoeken heeft, horen wij dat graag! Bent u niet bekend in Amsterdam, vertel ons uw wensen en wij komen met een passende oplossing! Klik hier om contact met ons op te nemen.

Meer informatie over boot huren Amsterdam

Wilt u of gaat u een boot huren in Amsterdam, maar heeft u weinig ervaring op het water? Lees hier dan onze tips! Ook kunt u onze veel gestelde vragen lezen.