Sloep huren Amsterdam:
Reserveer online

Een sloep huren in Amsterdam? Amsterdam Bootbuur beschikt over twee luxe open sloepen voorzien van fluisterstille elektrische motoren. Dankzij de comfortabele zitruimte, het perfecte uitzicht van de open sloep staan onze sloepen garant voor een perfecte rondvaart door de Amsterdamse grachten.

Met de schipper bepaalt u de exacte invulling van de rondvaart, zo zijn wij flexibel in start en eindpunt en geeft de schipper graag toelichting over de alle bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is. Ook op het gebied van catering is er veel mogelijk, bekijk bijvoorbeeld onze arrangementen. Heeft u zelf specifieke wensen, laat het ons weten, vaak hebben we een geschikte oplossing voor u! Daarnaast zijn al onze sloepen uitgerust met:

Ervaren kapitein
Rondzit met luxe kussens

Diverse cateringopties
Koelbox met ijs

Elektrisch, geruisloos & milieuvriendelijk
Kosteloos annuleren bij slecht weer

Een sloep huren in Amsterdam? Amsterdam Bootbuur beschikt over twee luxe open sloepen voorzien van fluisterstille elektrische motoren.

Graag adviseren wij u vrijblijvend over welke sloep het beste bij u past en wat de verschillende mogelijkheden zijn.
Heeft u een vraag, bel gerust 020-261 18 66

Sloep Haarlemmerpoort

Bijzonderheden Sloep Haarlemmerpoort

Capaciteit HAARLEMMERPOORT

Maximaal 32 personen

175,-  per uur en € 0,66 p.p. vermakelijkheidsbelasting

Sloep Willy

Sloep_Willy-Luxe_Sloep_Amsterdam-Amsterdam_Boothuur-03

Bijzonderheden sloep Willy

Capaciteit WILLY

Maximaal 32 personen

175,-  per uur en € 0,66 p.p. vermakelijkheidsbelasting.

Klanten over Amsterdamboothuur.nl

Mooie boot. Fantastische service. Aan alles was gedacht. Het was tot in de puntjes geregeld. Het was helemaal af. Een absolute aanrader!

Perfect service. Beautiful boats. Good food and great attention for details. Best way to experience Amsterdam from the water.

Boot gehuurd voor vrijgezellenfeest, goed geregeld, boot was op tijd, route in overleg, drinken was koud en voldoende aan boord.

Erg klantvriendelijk en service gericht! Een mooie, representatieve boot, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Een echte aanrader voor een succesvol evenement / uitje. Het hele gezelschap heeft genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gerelateerd aanbod

Luxe salonboot huren

Ga genieten van Amsterdam!

Aarzel niet en vertel ons je wensen.

Formulier wensen

Linker helft

Direct antwoord? Bel ons gerust020-261 18 66