Evenementen op Amsterdamse Grachten

Op zoek naar bijzondere uitjes in Amsterdam? Regelmatig worden er evenementen georganiseerd in Amsterdam die vanaf het water het beste te bekijken zijn. Denk aan Sail, Gay Pride, Amsterdam Light Festival. Voor veel van deze evenementen biedt Amsterdam Boothuur een aangepast arrangement. Bekijk het overzicht van deze arrangementen hieronder.

Koningsdag

27 april 2017

Wilt u het grote oranjefeest in Amsterdam eens van een compleet ander perspectief bekijken? Boek dan een rondvaart tijdens Koningsdag. In een luxe open sloep vaart u rond door de bruisende binnenstad. Ontspannen vanuit de boot, heerlijk op de grachten geniet u ontspannen van een hapje en drankje, midden in alle feestvreugde.

Lees meer over een rondvaart door Amsterdam op Koningsdag

Concert op de Amstel

5 mei 2017

Ieder jaar organiseert het Nationaal Comité 4 en 5 mei het concert op de Amstel als feestelijke afsluiting van bevrijdingsdag. Misschien heeft u dit wel eens vanaf tv gezien.

Wilt u er dit jaar bij zijn en net zoals vele hoogwaardigheidsbekleders het concert live, vanaf het water bewonderen? Dat kan met Amsterdam Boothuur. U huurt bij ons een luxe open sloep waarmee u in alle comfort op het water kunt genieten van optreden van bekende artiesten en een gerenommeerd orkest.

Lees meer over het Concert op de Amstel

Pride Canal Parade – Amsterdam Gay Pride

5 augustus 2017

Een stukje vrijheid en extravagantie, onlosmakelijk verbonden met Amsterdam. Wilt u de Pride Canal Parade echt meebeleven, dan doet u dit vanaf een boot.

Lees meer over het Pride Canal Parade – Amsterdam Gay Pride

Grachtenfestival

11 t/m 20 augustus 2017

Tijdens het Grachtenfestival kunt u met een rondvaart op een toegankelijke manier kennismaken met jonge, talentvolle muzikanten en klassieke muziek. Het Grachtenfestival is het grootste klassieke muziekfestival van Nederland, en dat in geweldige sfeer en omgeving van de Amsterdamse grachten.

Lees meer over het grachtenfestival

Prinsengrachtconcert

19 augustus 2017

Het prinsengrachtconcert is het muzikale hoogtepunt van het Grachtenfestival en een van de grootste klassieke muziekconcerten in Nederland. Het unieke van het Prinsengrachtconcert is dat het concert perfect te aanschouwen is vanaf het water.

Lees meer over het prinsengrachtconcert

Amsterdam Light Festival – Water Colors

december 2017 – januari 2018

Wilt u genieten van een uniek verlichte binnenstad tijdens een rondvaart over de Amsterdamse grachten? Dan is het Amsterdam Light Festival het moment voor een unieke rondvaart. Bekijk hier de impressie van het Amsterdam Light Festival 2016 – 2017 en schrijf u in voor onze nieuwsbrief om informatie te ontvangen over het Festival van 2017 – 2018.

Lees meer over het Amsterdam Light Festival

SAIL Amsterdam 2020

19 – 23 augustus 2020

SAIL Amsterdam beleven vanaf het water? Geniet van de bijzondere armada van historische zeilboten tot moderne jachten vanaf het water. Een ‘must see’ evenement voor alle watersport en botenliefhebbers.

Lees meer over SAIL 2020