Sloep varen Amsterdam

Heb je ervaring met varen en wil je zelf in volledige vrijheid de Amsterdamse grachten verkennen? Ook dat is mogelijk. Bekijk hier het aanbod van sloepen om zelf mee rond te varen.

Zelf met een sloep varen in Amsterdam

Sloep huren Amsterdam - Willy 4

Heb je ervaring met varen en verken je de Amsterdamse grachten liever zelf, zonder schipper aan boord? Dan heb je ook de mogelijkheid om zelf een kleine sloep te huren. 

Kies een van de vooraf vastgestelde routes of vaar zelf, op basis van de waterkaart. Ideaal voor zelfstandige ontdekkers.

Goed om te weten
De binnenstad van Amsterdam is een bijzonder gebied om rond te varen. Met name de drukte in de populaire binnenstad, toegankelijkheid van grachten en vaarregels met veel rondvaartboten zijn wennen als je niet gewend bent om in Amsterdam te varen. 

Twijfel je tussen zelf varen of varen met een schipper? Neem dan even contact op, wij adviseren je graag. Vaak wegen de voordelen van een schipper op tegen de extra kosten hiervan. Zo heb je geen omkijken naar het varen en andere verkeer, kennis van beste routes en een gids aan boord die je graag de mooiste plekjes van Amsterdam laat zien en deze toelicht. Neem eens een kijkje op onze pagina met ons sloepen aanbod.

Gerelateerd aanbod

Luxe sloep huren

Salonboot huren

Rondvaartboot huren