Vaarroutes

Wilt u gaan varen in Amsterdam, bekijk hier een selectie van vaarroutes

Bent u op zoek naar een leuke route voor uw rondvaart? We hebben voor de de meest gevaren rondvaarten op een rij gezet. Van culinaire, architectuurroute tot wallenroute, een rondvaart over de Amsterdamse grachten biedt voor ieder wat wils.

Bekijk de verschillende routes en bespreek tijdens het boeken wat uw voorkeur heeft. Uiteraard kunt u ook van deze routes afwijken als u specifieke wensen heeft. Door dit van te voren af te stemmen, kunnen we hier tijdens het boeken rekening mee houden en de rondvaart optimaal afstemmen op uw wensen.

Culinaire route

Amsterdam heeft op culinair gebied veel te bieden. Deze route vaart langs de culinaire hotspots van Amsterdam. Ideaal als u uw rondvaart wilt starten of eindigen bij een van de vele restaurants, of aan boord wilt genieten van een lekker hapje en drankje.

Bekijk deze vaarroute op waternet

Regenboogroute

Wil je alvast toeleven naar de Canal Parade van komend jaar of de herinneringen van vorige keer nog eens ophalen? Met de regenboogroute vaar je de exacte vaarroute van de Canal Parade, ideaal om eens in rustiger vaarwater van dit mooie stukje Amsterdam te genieten.

Bekijk deze vaarroute op waternet

Plantageroute

Berlageroute

Wat Rem Koolhaas is voor Rotterdam, was Berlage voor Amsterdam, met zijn beroemde ‘Plan Zuid’. Geniet met deze route van zijn ontwerpen en andere architectonische- en kunstzinnige hoogstandjes in Amsterdam.

Bekijk deze vaarroute op waternet

Wallenroute

Dit stukje van Amsterdam mag je als bezoeker niet gemist hebben. Een gebied in Amsterdam dat in binnen- en buitenland bekend is. Naast dit unieke gebied, vaart u langs de Oude Kerk en andere unieke stadsgezichten.

Bekijk deze vaarroute op waternet

Westelijke eilandenroute

Informatie over de grachten op uw mobiel?

amsterdam-boothuur-waternet-app

Download de Vaarwater app van Waternet. Deze app biedt onder andere een dashboard met snelheid, buienradar en afgelegde kilometers. Het is ook mogelijk een rondvaart te loggen en bewaren en bevat informatie over ruim 1400 interessante punten in Amsterdam.