Skip to content

Fluisterboot huren Amsterdam

Geruisloos door de Amsterdamse grachten varen? Dat kan met onze luxe fluisterboot huren met schipper!

Fluisterboot huren in Amsterdam

De beste manier om de Amsterdamse grachten te bewonderen is vanaf een fluisterboot. Omdat u dit begrip waarschijnlijk regelmatig tegenkomt als u een boot wilt huren in Amsterdam, leggen wij dit even uit.

Wat is een fluisterboot

Een fluisterboot is een boot die enkel wordt aangedreven door een elektrische motor. Indien de elektrische motor op directe of indirecte wijze ondersteund wordt door een andere motor (bijvoorbeeld de bekende dieselmotoren), is er geen sprake meer van een fluisterboot.

Voordelen fluisterboot huren

Er zijn vele voordelen aan hetfluisterboot huren. Zo heeft de opvarende veel minder last van geluid, de motor is immers geruisloos. Dit garandeert een ontspannen rondvaart over de grachten, waarbij u ook op een prettige manier met elkaar kunt blijven praten. Daarnaast zijn er minder trillingen aan boord en zult u geen last hebben van uitlaatgassen.

Dezelfde voordelen gelden ook voor de omgeving. Zeker voor woonbootbewoners is het prettig dat de boten minder geluid maken en geen uitlaatgassen uitstoten. Ook voor de lucht- en waterkwaliteit in de grachten zijn fluisterboten veel prettiger. Zo is er geen uitstoot en kan er ook geen brandstof lekken in de grachten.

Fluisterboot huren bij Amsterdam Boothuur

Amsterdam Boothuur vaart enkel met sloepen voorzien van een elektrische motor. Onze luxe sloepen zijn voorzien van een krachtige, ingebouwde elektromotor met boegschroef. Zo zijn de sloepen uitstekend te manoeuvreren, zelfs in de kleinste grachten van Amsterdam. Ook kunt u bij ons een luxe salonboot huren voor groepen tot 50 personen. Deze beschikken ook over elektrische, geruisloze motoren. 

Fluisterboot huren

Wilt u meer weten over onze sloepen, neem dan contact met ons op of bekijk ons volledige aanbod hier. U kunt aan de rechterzijde van deze pagina door op de knop “Reserveer nu” te klikken één van onze luxe fluisterboten reserveren.

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem