Skip to content

Prive boot Amsterdam

Royaal varen in uw klassieke prive boot

Waarom wilt u onze klassieke privé boot huren? Omdat Amsterdam er dan extra bijzonder uit ziet. Vanaf het water, in de klassieke ambiance van onze privé-boot, is de rijke historie van deze wereldstad nog beter te zien. Net zoals de koopvaarders van vroeger ziet u de vele historische bezienswaardigheden aan u voorbijtrekken. De pakhuizen, het VOC-schip De Amsterdam, de Schreierstoren, de Westerkerk, de Oude Kerk, het Anne Frank Huis en nog veel meer. Deze privé-rondvaart in Amsterdam is haast geruisloos dankzij de elektrische motor. Zo kunt u elkaar goed verstaan en dat is perfect voor de gezelligheid.

Een prive-rondvaart: Amsterdam op uw manier

De fraaiste vaarroutes zijn alleen bekend bij ervaren kapiteins. Zij kennen het fijnmazige grachtenstelsel op hun duimpje waardoor u bij Amsterdam Boothuur brede keuze heeft uit inspirerende privé-rondvaarten in een privé-boot. Amsterdam Boothuur brengt u langs de meest bijzondere gebouwen en buurten bijvoorbeeld tijdens de Berlageroute, de Plantageroute, de Regenboogroute of de Westelijke Eilanden-route. Dus doe uw ogen en uw oren open als u luistert naar de fascinerende uitleg van onze gids.

Eigen bestemming voor uw prive boot?

Heeft u zelf een goed idee voor uw privé-rondvaart? Amsterdam Boothuur werkt hier graag aan mee. Wij bezoeken de door u gewenste plek waar u uw gezelschap meer kan vertellen en laten zien. Onze privé boten kunnen bijna overal komen en meren aan bij diverse opstaplocaties binnen en buiten de grachtengordel. Zo bent u snel op uw gewenste bestemming. U kunt dan verder feestvieren in bijvoorbeeld een café, escaperoom, club of beautysalon. Amsterdam Boothuur brengt u er naartoe.

Wat is er te zien vanaf uw prive-boot?

Amsterdam staat niet voor niets op de Unesco werelderfgoedlijst. Tijdens uw privé-rondvaart in Amsterdam komt u dan ook langs eeuwenoude bouwwerken en moderne architectuur en monumenten. Vaar met uw privé-boot naar diverse bezienswaardigheden zoals:

 • het IJ
 • het Centraal Station, Filmmuseum Eye, de A’DAM toren
 • het VOC-schip De Amsterdam en de Schreierstoren
 • de Java-, KNSM- en Borneo-eilanden
 • de Wallen en de Oude Kerk
 • Huis Bartolotti
 • Het Huis met de hoofden
 • de Oudezijds Kolk (voor het smalste en oudste sluisje)
 • de Jordaan
 • de Plantagebuurt

Met uw prive-diner-boot: Amsterdam culinair beleven

U maakt uw tocht pas echt feestelijk met een lekker hapje of drankje of een compleet drie- of viergangenmenu op uw eigen privé-diner-boot. Amsterdam Boothuur verzorgt hiervoor diverse arrangementen met exclusief eten en drinken. De gerechten op de privé-diner-boot van Amsterdam Boothuur zijn afkomstig van de beste restaurants van Amsterdam. U heeft ruime keuze uit verschillende wijnen, cocktails, champagne, vingerhapjes, borrelhapjes, lunches, high teas en diners. Dus huur uw eigen privé-diner-boot: Amsterdam Boothuur pakt uit.

Prive boot Amsterdam

Amsterdam Boothuur biedt

 • Klassieke privé boten voor elke gelegenheid
 • Capaciteit variërend van 12 tot 50 passagiers
 • Vaar uw eigen, unieke route in overleg
 • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
 • Betaling per factuur achteraf
 • Muziekinstallatie aan boord
 • toilet en verwarming aan boord

Welke prive-boot huren?

Voor welk type gezelschap wilt u een privé-boot huren? Voor een groepje vrienden, uw familie, team of bedrijf? Voor alle gelegenheden en groepen hebben wij de geschikte privé-boot. Hierin vaart u als het ware in uw eigen salon: privé! Amsterdam Boothuur biedt hiervoor drie exclusieve salonboten.

De Marjet is geschikt voor twaalf passagiers
De Valerie is geschikt voor 19 passagiers
De Roos is geschikt voor 50 passagiers.

Vooral de privé-boot Marjet heeft de karakteristieke stijl van de Amsterdamse School zoals u die tegenkomt op het Centraal Station in het Grand Café Restaurant 1e Klas en de koninklijke wachtsalon.

Modern verzorgde prive-boot

Een klassieke privé-boot huren is alleen leuk als er genoeg comfort is. Zeker oude boten met historie zijn vaak tochtig en koud. Gelukkig huurt u bij Amsterdam Boothuur altijd een privé-boot die volledig is gemoderniseerd. De brede vensters bieden volop uitzicht over de stad maar zijn van dubbelglas en hierdoor uitstekend geïsoleerd. De verwarming aan boord maakt varen in alle seizoenen mogelijk. Bij de Valerie en de Marjet kunnen de vensters er volledig uit. Deze privé-boten worden in de zomer vaak helemaal open gemaakt. Het toilet is uiteraard ook een belangrijke voorziening.

Alle voorzieningen volledig aan boord

Of het nu om uw verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, jubileum, bruiloft of teamuitje gaat, de privé-boot van Amsterdam Boothuur is hiervoor gemaakt én uitgerust. Hoewel alle boten uniek zijn, hebben zij toch allemaal de moderne faciliteiten zoals u die mag verwachten in deze tijd. Zo heeft u op zowel de Marjet, de Valerie én de Roos de beschikking over:

 • een ervaren kapitein
 • een Hostess (optioneel)
 • catering met diverse opties
 • verwarming (geschikt voor het hele jaar)
 • sfeerverlichting
 • een goede geluidsinstallatie
 • een toilet

Bekijk welke privé boot het beste aanlsuit bij uw wensen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Prive boot Amsterdam
Prive boot Amsterdam

Klanten over Amsterdamboothuur.nl

Prive boot Amsterdam

Mooie boot. Fantastische service. Aan alles was gedacht. Het was tot in de puntjes geregeld. Het was helemaal af. Een absolute aanrader!

Prive boot Amsterdam

Perfect service. Beautiful boats. Good food and great attention for details. Best way to experience Amsterdam from the water.

Prive boot Amsterdam

Boot gehuurd voor vrijgezellenfeest, goed geregeld, boot was op tijd, route in overleg, drinken was koud en voldoende aan boord.

Prive boot Amsterdam

Erg klantvriendelijk en service gericht! Een mooie, representatieve boot, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Een echte aanrader voor een succesvol evenement / uitje. Het hele gezelschap heeft genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.