Skip to content

Corporate events

Onze klassieke salonboten luxe sloepen zijn zeer geschikt voor uw zakelijke evenement.
Uw internationale en nationale gasten zullen onder de indruk zijn van het UNESCO werelderfgoed wat aan hen voorbijtrekt.
Verblijven uw gasten, relaties of personeel in een hotel dan zullen wij een passende op- en afstap kiezen om het zo aangenaam mogelijk voor hen te maken.

De Amsterdamse grachten bieden tal van mooie bezienswaardigheden. Na het bespreken van uw wensen adviseren wij u graag met een passende route voor uw gezelschap. Naast de schitterende Berlage route of de groene Plantage route zijn ook de routes op maat over de historische grachten onze kracht.

Daarnaast zijn onze elektrische en dus fluisterstille boten een unieke en inspirerende vergaderlocatie. De klassieke salonboten zijn uitgerust met wifi zodat u de resultaten van uw meeting direct kunt delen.

Aan boord zijn er diverse catering mogelijkheden om het aan uw gezelschap aan niets te ontbreken. Een luxe lunch, feestelijke borrel of een uitgeserveerd drie gangen diner onze ruime catering aanbod biedt genoeg keuze om aan uw wensen en de verwachtingen van uw gasten te kunnen voldoen.

Uiteraard vergeten we ook de vrijdagmiddagborrel niet. Aan het einde van een week hard werken even met elkaar bijkomen na afronding van die grote opdracht. Amsterdam Boothuur pikt u dichtbij kantoor op . De dranken staan koud klaar. Indien gewenst verzorgen wij een barbecue, luxe borrelhappen of een andere maaltijd aan boord. Onder het genot van uw gewenste catering heeft u de perfecte afsluiting van de week.

In Amsterdam zijn regelmatig beurzen, evenementen en andere activiteiten, waar u als organisatie misschien wel met uw relaties of personeel heen wilt. Combineer het zakelijke met het aangename en verzorg dit via het water. Laat uw gasten ophalen bij kantoor over het water en wij verzorge n een mooie vaartocht naar het evenement.

Corporate Events
Corporate Events
Corporate Events

Meer weten?

Wij denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.