Skip to content

Diner

Een exclusief diner naar keuze aan boord van een van onze luxe salonboten. Wij werken nauw samen met diverse restaurants. De keuze van de gerechten kan afhankelijk van de grootte van de groep aan boord gemaakt worden. Op hoog niveau dineren tijdens een vaartocht over de grachten met uw eigen gezelschap. Hieronder vindt u de mogelijkheden.

3 gangen diner à la carte

Een à la carte drie gangen diner dat aan boord à la carte besteld kan worden. Ten tijde van de vaartocht zullen er 2 stops gemaakt worden om de gerechten op te halen bij een aan de grachten gelegen restaurant.
€ 60,-

3 gangen diner Exclusief

Een exclusief drie gangen diner aan boord van de salonboot. Er zullen stops gemaakt worden tijdens de vaartocht bij verschillende top restaurants. Wij werken onder andere samen met het Ambassade hotel, restaurant Johannes en Le Hollandais.
€ 80,-

Walking dinner

Een selectie van 6 gerechten van het huidige 3 gangen menu geserveerd in handzame porties. Ten tijde van de vaartocht zullen er twee stops gemaakt worden om de gerechten op te halen. Het walking dinner wordt genuttigd in een sta/zit opstelling zodat u niet gebonden bent aan een zitplaats.
€ 60,-

Floating dinner

Een culinaire vaartocht naar diverse restaurants. Tijdens de vaartocht zal het voorgerecht en het hoofdgerecht geserveerd worden in twee exclusieve restaurants. Het aperitief en het nagerecht wordt aan boord genuttigd.
€ 60,-