Skip to content

Amsterdam Light Festival boot huren

Het Amsterdam Light Festival: mooier op een boot

Hoe geniet u het meest van het Amsterdams Light Festival? Op een boot. Want zodra dit evenement de binnenstad en grachten verlicht, is één plek het mooist: het water. Vanaf hier bewondert u de tientallen unieke lichtsculpturen, gemaakt door uiteenlopende kunstenaars uit binnen- en buitenland. Zij verrassen u steeds weer tijdens uw boottocht. Amsterdam Light Festival vindt elk jaar plaats in december en januari, en speelt zich uitsluitend af in Amsterdam. Een lichtfestival-salonboot huren? Boek het basisarrangement, of regel een unieke privé-tocht tussen afwijkende locaties.

Amsterdam Light Festival: Salonboot huren!

Het beste wat u kunt doen tijdens het Amsterdam Light Festival? Een salonboot huren! Zo maakt u vanaf de eerste rang het lichtfestival mee. Een boottocht van Amsterdam Boothuur brengt u langs meer dan 30 lichtkunstwerken en installaties van internationaal beroemde kunstenaars, architecten en ontwerpers. Nieuwe objecten zullen het straatbeeld aanvullen, en opmerkelijke lichtkunstwerken zullen u anders doen kijken naar bestaande architectuur. Sommige kunstwerken laten u denken aan de oceanen, andere aan de rijzende zeespiegel. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u ziet tijdens het Amsterdam Light Festival. Een salonboot huren, of zelf een idee aandragen voor uw ‘Amsterdam Light Festival boottocht’? Laat het ons weten!

Onze salonboot: Amsterdam Light Festival op zijn mooist

Heeft u al tijden een oogje op het Amsterdam Light Festival? Amsterdam Boothuur begrijpt dit maar al te goed. Als sinds de eerste editie zien wij dat het Amsterdam Light Festival boottochten veel meer sfeer geeft. Zo zal het ook weer zijn tijdens Amsterdam Light Festival 2020. Salonboot Marjet is hiervoor de intiemste boot die u kunt krijgen, deze heeft een herkenbare oud-Amsterdamse inrichting, voor voor twaalf personen. Wilt u een grotere salonboot? Amsterdam Light Festival kan ook bezocht worden met grotere groepen: voor gezelschappen tot 19 personen is de Valerie perfect, voor personen de Roos. Wat u ook doet tijdens het Amsterdam Light Festival, een salonboot huren maakt het mooier.

Amsterdam Light Festival Boot
Amsterdam Light Festival Boot

Lekker bij het Amsterdam Light Festival: boot met diner!

Met iets lekkers aan boord geniet iedereen van het Amsterdam Light Festival. Rondvaart-salonboot Marjet, Roos en Valerie zijn dan ook te huren compleet met hapjes en drankjes. Zoals borrelnootjes, bitterballen, kaasplankjes, bieren en wijnen. Ook kunt u dineren temidden van het Amsterdam Light Festival. De rondvaart-salonboot met diner is hiervoor ideaal. Hierbij heeft u keuze uit veel verschrillende drie- en viergangendiners met desserts. Het eten wordt gehaald bij de beste restaurants in de stad. Wilt u echt uitpakken tijdens het Amsterdam lichtfestival? Salonboot Marjet, Roos en Valerie maken uw boottocht onvergetelijk.

Dit Amsterdam Light Festival: salonboot of niet?

Natuurlijk kunt u ook aan land genieten van het Amsterdam Light Festival in Amsterdam. Salonboot of geen salonboot, u geniet hoe dan ook van de lichtkunstwerken langs het water én door de hele stad. U kunt voor en na uw boottocht Amsterdam Light Festival te voet beleven. Deze afwisseling maakt uw avond extra spannend. Dat is het bijzondere van het Amsterdam Light Festival: boot of geen boot, het blijft een ervaring om mee te maken.

Amsterdam Light Festival Boot

Amsterdam Boothuur biedt

 

  • Klassieke luxe rondvaartboten voor elke gelegenheid
  • Capaciteit variërend van 12 tot 50 passagiers
  • Vaar uw eigen, unieke route in overleg
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Muziekinstallatie aan boord
  • toilet en verwarming aan boord

Klanten over Amsterdamboothuur.nl

Amsterdam Light Festival Boot

Mooie boot. Fantastische service. Aan alles was gedacht. Het was tot in de puntjes geregeld. Het was helemaal af. Een absolute aanrader!

Amsterdam Light Festival Boot

Perfect service. Beautiful boats. Good food and great attention for details. Best way to experience Amsterdam from the water.

Amsterdam Light Festival Boot

Boot gehuurd voor vrijgezellenfeest, goed geregeld, boot was op tijd, route in overleg, drinken was koud en voldoende aan boord.

Amsterdam Light Festival Boot

Erg klantvriendelijk en service gericht! Een mooie, representatieve boot, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Een echte aanrader voor een succesvol evenement / uitje. Het hele gezelschap heeft genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.