Skip to content

Rondvaart Koningsdag

Jaarlijks op 27 april 

Koningsdag op een unieke manier beleven? Vier het dan op de grachten van Amsterdam! In een luxe sloep vaart u met uw gezelschap langs de mooiste en gezelligste plekjes van Amsterdam. Een Koningsdagsfeest zoals u het nog niet eerder heeft gezien. 

Weten wat u kunt verwachten van Koningsdag in Amsterdam? Bekijk hier de sfeerimpressie van een eerdere Koningsdag!

Sloep huren met koningsdag

U heeft keuze uit twee dagdelen:

Ochtendprogramma

Uw gezelschap wordt om 10 uur opgehaald op een vooraf besproken locatie in het centrum.  Een rondvaart rond door het bruisende, oranje centrum van Amsterdam volgt. U heeft de keuze uit een arrangement met of zonder drank. Rond 14 uur zetten we u af in het centrum, zodat u de rest van de dag zelf door het centrum kunt lopen.

Prijs exclusief drank 60 euro per persoon
Prijs inclusief drank 80 euro per persoon

Onze sloepen zijn te reserveren vanaf een minimale bezetting van 29 of 40 personen, boeken met minder personen is mogelijk maar tegen een aangepast tarief.

Middag en avond

Uw gezelschap wordt om 15 uur opgehaald op een vooraf besproken locatie in het centrum.  Een rondvaart rond door het bruisende, oranje centrum van Amsterdam volgt. U heeft de keuze uit een arrangement met of zonder drank. Rond 20 uur zetten we u op een door u gewenste plek in het centrum, zo kunt u bijvoorbeeld nog gaan genieten van de afsluiting van Koningsdag op een van de koningsdagfeesten (http://www.iamsterdam.com/nl/uit-in-amsterdam/uit/koningsdag/agenda/koningsdagfeesten)

Prijs exclusief drank 75 euro per persoon
Prijs inclusief drank 100 euro per persoon

Onze sloepen zijn te reserveren vanaf een minimale bezetting van 29 of 40 personen, boeken met minder personen is mogelijk, maar tegen een aangepast tarief.

Voordelen sloep huren Amsterdam

Ervaren schipper
Capaciteit: maximaal 45 personen
Rondzit met comfortabele kussens
Elektrisch dus geruisloos varen
Koelbox met ijs of met catering

Direct een sloep boeken

Wit u een van onze sloepen huren voor Koningsdag? Klik dan op onderstaande knop en vul het reserveringsformulier in. Uiteraard kunt u ook per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag het best passende arrangement samen te stellen.

Vraag vrijblijvend aan!

Boekingsformulier - Evenementen

Persoonsgegevens

Boekingsgegevens

Opmerkingen

Bezig met versturen