Skip to content

Pride Canal Parade
Amsterdam Gay Pride

Jaarlijks eerste zaterdag van augustus

Een stukje vrijheid en extravagantie, onlosmakelijk verbonden met Amsterdam. Wilt u de Pride Canal Parade echt meebeleven, dan doet u dit vanaf een boot. 

Programma

De Pride Canal Parade start rond 13:30 uur vanaf het Westerdok, vlakbij Amsterdam Centraal Station. Hiervandaan trekt een stoet van ongeveer 80 rijkversierde en bemande boten richting de prinsengracht, via de Amstel naar het Oostdok. Langs de route is plek voor boten die niet actief deelnemen aan de Parade.

Eigen feestboot

Door voor de Parade uit te varen en aan te leggen op de route heeft u eersteklas uitzicht op de Parade en ondertussen de perfecte locatie voor uw eigen feestje. Lang voordat de boten langstrekken staan de straten rondom de grachten vol en worden overal feestjes gebouwd.

Zodra de Parade langs is getrokken is het mogelijk hier achteraan te varen of door te gaan met uw eigen feestje. In overleg bepalen we de door u gewenste invulling.

Sloep huren tijdens Pride Canal Parade

Amsterdam Boothuur verhuurt luxe open sloepen, met een capaciteit tot 45 personen. De sloepen zijn zeer comfortabel en voorzien van alle gemakken. Ideaal om langere tijd te genieten van uw eigen feestje en de Canal Parade.

Voordelen sloep huren Amsterdam

  • Sloep huren Amsterdam met schipper
  • Luxe sloepen met zitkussens en toilet*
  • Eigen drank meenemen? – wij leveren een gratis koelbox met ijs!
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem
  • Direct een sloep boeken

Direct een sloep boeken

Wit u een van onze sloepen huren voor Pride Canal Parade – Amsterdam Gay Pride? Klik dan op onderstaande knop en vul het reserveringsformulier in. Uiteraard kunt u ook per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag het best passende arrangement samen te stellen.

Locatie Pride Canal Parade

Vraag vrijblijvend aan!

Boekingsformulier - Evenementen

Persoonsgegevens

Boekingsgegevens

Opmerkingen

Bezig met versturen