Skip to content

Prinsengrachtconcert

Jaarlijks het derde weekend van augustus

Het prinsengrachtconcert is het muzikale hoogtepunt van het Grachtenfestival en een van de grootste klassieke muziekconcerten in Nederland. Het unieke van het Prinsengrachtconcert is dat het concert perfect te aanschouwen is vanaf het water.

Prinsengrachtconcert vanaf een luxe sloep

In alle rust genieten van het concert doet u in een van de luxe sloepen van Amsterdam Boothuur. Dankzij de muisstille elektrische motor geniet u in zonder storend motorgeluid van het prinsengrachtconcert.

De mogelijkheden voor drinken en eten aan boord zijn zeer uitgebreid dankzij onze samenwerking met verschillende restaurants in Amsterdam. Hierbij stemmen we de exacte invulling graag af aan uw wensen.

Sloep reserveren voor Prinsengrachtconcert

Wilt u uw plekje vast reserveren. Reserveer dan vrijblijvend online of neem contact met ons op per mail of telefonisch. We nemen graag uw wensen door en stellen het best passende arrangement voor u samen. Zodra de exacte invulling van het Prinsengrachtconcert bekend is, geven wij dit aan u door.

Voordelen sloep huren Amsterdam

  • Sloep huren Amsterdam met schipper
  • Luxe sloepen met zitkussens en toilet*
  • Eigen drank meenemen? – wij leveren een gratis koelbox met ijs!
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem
  • Direct een sloep boeken

Direct een sloep boeken

Wit u een van onze sloepen huren voor het Prinsengrachtconcert? Klik dan op onderstaande knop en vul het reserveringsformulier in. Uiteraard kunt u ook per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag het best passende arrangement samen te stellen.

Locatie Prinsengrachtconcert

Vraag vrijblijvend aan

Boekingsformulier - Evenementen

Persoonsgegevens

Boekingsgegevens

Opmerkingen

Bezig met versturen