Skip to content

Grachtentocht Amsterdam

Geniet van een grachtentocht Amsterdam in onze luxe sloepen met schipper. 

Grachtentocht Amsterdam

Het klassieke uitje op de Amsterdamse grachten is toch wel de grachtentocht. Tijdens de grachtentocht Amsterdam heeft u de kans om vanaf onze luxe sloepen in heerlijke rust (dankzij onze stille elektromotor) te genieten van de prachtige stad Amsterdam, zoals u hem alleen vanaf het water kunt bewonderen.

Grachtentocht Amsterdam: de vaarroutes

Waar de traditionele rondvaartboten met name vaste routes afleggen, bieden onze luxe sloepen de mogelijkheid om zelf uw vaarroute te kiezen of in samenspraak samen te stellen. We hebben de meest populaire vaarroutes vast voor u op een rij gezet om inspiratie mee op te doen, maar een combinatie hiervan, of uw eigen invulling is altijd mogelijk.

Faciliteiten aan boord tijdens grachtentocht

Een grachtentocht in Amsterdam kunt u helemaal naar eigen wens invullen. Niet alleen hoe u vaart, maar ook waar u wordt opgepikt en afgezet. Zo begint u bijvoorbeeld met een lekkere lunch, heeft een tussendoortje met een lekker drankje aan boord en aan het einde van de grachtentocht zetten we u af bij een van de restaurants langs de grachten. Ook aan boord zijn de faciliteiten uitgebreid, sloep Max heeft bijvoorbeeld een toilet aan boord en beide sloepen zijn voorzien van een optioneel zonnedek, overkapping, koelbox en een fluisterstille motor.

Grachtentocht Amsterdam met bijzondere invulling

Steeds vaker krijgen hebben we rondvaarten met een bijzondere invulling. Denk aan een vrijgezellenfeest, borrelvaart of kinderfeestje. De mogelijkheden om de grachtentocht naar uw wens in te vullen zijn oneindig. Heeft u dus specifieke wensen, laat het gerust weten! Wij zoeken graag samen met u naar een passende invulling en dankzij onze kennis van Amsterdam en de mogelijkheden op het water, weten we u vaak te verrassen met een unieke invulling van uw grachtentocht!

Grachtentocht tijdens evenementen in Amsterdam

De Amsterdamse grachten zijn vaak het toneel van bijzondere evenementen. Denk aan Koningsdag, het Amsterdam Light Festival, Canal Pride, Sail, ga zo maar door. Ook tijdens deze evenementen organiseren we (aangepaste) grachtentochten. Kijk hiervoor op ons overzicht van evenementen op de Amsterdamse grachten en boek direct uw arrangement.

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem