Skip to content

Private Events

Onze klassieke salonboten en luxe sloepen zijn uiterst geschikt voor elke feestelijke gelegenheid. Het vieren van uw verjaardag, vrijgezellen, trouwfeest, jubileum of babyshower; op onze luxe boten is de unieke feestlocatie gegarandeerd en wordt uw feest een onvergetelijke ervaring voor iedereen.
Wij denken graag mee om te zorgen dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt.

Huwelijksaanzoek

Op een romantische manier – op een klassieke salonboot op de Amsterdamse grachten en onder de Magere brug het JA – woord krijgen. Het huwelijksaanzoek moet een onvergetelijk moment zijn daarom helpen wij u graag om uw (specifieke) wensen uit te kunnen voeren.

Huwelijkstransfer

Origineel en typisch Amsterdam huwelijksvervoer op klassieke salonboten en/of luxe sloepen via de grachten van Amsterdam. Van de ceremonie naar de trouwreceptie of van het huwelijksdiner naar de feestlocatie. Voor groepen van 2 tot 600 personen.

Huwelijksreceptie

Met een klassieke vloot salonboten is er bij ons meer dan ruime keuze als u wilt trouwen op de Amsterdamse grachten. Of u nu een groot uitbundig feest wilt geven of juist een kleine intieme ceremonie met een lunch door de grachten op uw huwelijksdag wilt maken, met een gezellige borrel of een romantische tocht met een uitgeserveerd diner over de Amstel, u kunt altijd bij ons terecht.

Trouwen aan boord

Op zoek naar een unieke trouwlocatie in Amsterdam? Al onze boten zijn een officiële trouwlocatie aangewezen door stadsdeel Centrum. Aan boord van onze klassieke salonboten en onder begeleiding van uw huwelijksambtenaar kan er op unieke wijze aan boord getrouwd worden. Bij Stadsdeel Centrum kunt aan aangeven welke dag en tijd u wilt trouwen.

Private dining

Wij bieden u de mogelijkheid om op hoog niveau te dineren tijdens een vaartocht door de grachten van Amsterdam. Ten tijde van de vaartocht halen wij de verschillende gerechten recht uit keuken van het betreffende top restaurant. Het aantal gangen en de combinatie met een passend wijn arrangement is aan u. Geschikt voor kleine en grote gezelschappen.

Floating diner

Het Floating diner of diner van boord is een culinaire grachten vaartocht over de Amsterdamse grachten waarbij we 2 verschillende restaurants aan doen waar er een voorgerecht en hoofdgerecht genuttigd wordt. Na het hoofdgerecht komt u weer aan boord om het Grande dessert te nuttigen.

Uitvaart – As Verstrooiing

Wij helpen u graag met het uitvoeren van de laatste wens van uw overleden dierbare. In samenwerking met verschillende begrafenisondernemers zullen wij zorgdragen voor een behouden laatste vaart. Een as verstrooiing op het IJ of de laatste reis van uw dierbare naar begraafplaats Zorgvlied, neem contact om uw wensen te bespreken.

Watertaxi

Moet u van uw huis of kantoor naar een restaurant aan het water? Wij vervoeren u graag op een luxe sloep of klassieke salonboot van A naar B.

Meer weten?

Wij denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.