Bedrijfsuitje in Amsterdam

Een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam? Pak dan de boot! Een ontspannen rondvaart door de grachten na een drukke werkweek of een tour voor uw klant die Amsterdam voor het eerst bezoekt. In welke vorm dan ook, met Amsterdam Boothuur is uw bedrijfsuitje een succes.

Bedrijfsuitje

Plant u een bedrijfsuitje in Amsterdam? Kleed dit bezoek dan aan met een rondvaart door het centrum van Amsterdam. Bezoekt u ook een museum of heeft u al een restaurant geboekt? Dan zetten wij u hier voor de deur af. In overleg bepalen we de route, maar ook de aankleding van uw rondvaart. Zo kunt u kiezen voor een hapje en drankje aan boord. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gasten uit het buitenland?

Een rondvaart in Amsterdam met een sloep is ook de uitgelezen mogelijkheid om uw gasten uit het buitenland te ontvangen. In een informele sfeer maken uw gasten kennis met de mooiste plekjes van Amsterdam. Voor u de uitgelezen kans om in een ontspannen setting bij te praten en uw gasten een onvergetelijke indruk van Amsterdam en uw bedrijf te geven.

Originele vrijdagmiddagborrel

Uiteraard vergeten we ook de vrijdagmiddagborrel niet. Een lekker uitje aan het einde van een week hard werken, of even met elkaar bijkomen na afronding van die grote opdracht. Amsterdam Boothuur pikt u dichtbij kantoor op, de drankjes staan koud klaar. Indien gewenst verzorgen wij een barbecue, hapjes of een andere maaltijd aan boord. Onder het genot van een hapje en drankje en een fluisterstille boot heeft u de perfecte afsluiting na het harde werken.

Amsterdam boothuur sloep Max

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep of salonboot met professionele schipper
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren van een sloep is bij regen geen probleem

Tips voor uw bedrijfsuitje