Skip to content

Salonboot Marjet

Salonboot Marjet is gebouwd in 1929 bij firma Haak. Typerend is de Art Deco/Amsterdamse school stijl van het interieur, waarbij veel gebruik gemaakt is van eikenhout. Door de warme uitstraling van het oude houtwerk, samen met de granito aanrecht en het aanwezige glas-in-lood is er in de salon van de Marjet een serene nostalgische sfeer.

In de zomer kunnen de ramen eruit en is de Marjet volledig open!

Salonboot Amsterdam: Marjet

Bijzonderheden Salonboot Marjet

Capaciteit MARJET

Transfer/floating dinner 12 personen Borrel 12 personen Buffet 12 personen Zittend diner 8 personen
Ervaren schipper
Optioneel een hostess aan boord
Uitgebreide cateringopties
Geluidsinstallatie
Sfeerverlichting
Verwarming
Elektrisch, geruisloos & milieuvriendelijk
215,- per uur

*Excl. 9% BTW en excl. € 1,50 p.p. vermakelijkheidsbelasting.

Wilt u graag salonboot Marjet reserveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u nog even verder kijken? Bekijk hier ons volledige salonboten aanbod.

Gerelateerd aanbod

Salonboot Valerie

De Salonboot Valerie is met recht een koninklijke salonboot, zij is gebouwd in 1930 op een beroemde Amsterdamse scheepswerf. Koningin Wilhelmina is regelmatig met de Valerie gesignaleerd, varend over de Amstel.

Salonboot Monne de Miranda

De Monne de Miranda is een lust voor het oog. Groepen tot 50 personen kunnen genieten van een borrel, lunch of een exclusief diner op de grachten van Amsterdam. De keuken aan boord is uniek en geeft de mogelijkheid voor live cooking.

Sloep Haarlemmerpoort

Sloep Haarlemmerpoort is een voormalige reddingssloep van ruim 9 meter lang die plaats biedt aan in totaal 32 personen. Deze sloep heeft een vaarvergunning voor Centrum en Oost.