Skip to content

Bootverhuur Amsterdam

Laat je rondvaren door Amsterdam in een open sloep met schipper of een andere boot. Bekijk ons aanbod bootverhuur Amsterdam hier!

De belangrijkste activiteit van Amsterdam Boothuur is verhuur van luxe sloepen in de binnenstad van Amsterdam. Zelf heeft Amsterdam Boothuur continu twee luxe sloepen, die verhuurd worden aan groepen. Deze worden met name verhuurd tijdens vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en andere feestelijke activiteiten.

Aanbod bootverhuur Amsterdam

Het huuraanbod van boten in Amsterdam is erg groot. Er zijn verschillende soorten boten die u kunt huren, variërend van zelf te varen sloepen, luxe sloepen, salonboten tot grote rondvaartboten. Welke bootverhuur Amsterdam het beste voor u is, hangt erg af voor de insteek van uw rondvaart en de grote van uw gezelschap. Amsterdam Boothuur helpt u graag de best passende bootverhuur Amsterdam te vinden.

Populariteit bootverhuur Amsterdam

Bootverhuur speelt een belangrijke rol in de binnenstad van Amsterdam. Bijna elke toerist die Amsterdam bezoekt heeft een rondvaart over de Amsterdamse grachten op het programma staan. Dat is niet zo gek. Water, in het bijzonder de grachten, hebben een nauwe band met Amsterdam. Al vanaf het ontstaan van de stad.  Het fijnmazige grachtenstelsel, dat tot diep in de binnenstad in stand is gehouden is een levend testament hiervan. De grachten zelf, het uitzicht vanaf het water naar de beroemde grachtenpanden en bruggetjes. Allemaal onderdelen die bijdragen aan de enorme populariteit van bootverhuur Amsterdam.

Haal het meeste uit uw rondvaart

Wanneer u een boot huurt in Amsterdam doet u er goed aan uw rondvaart goed voor te bereiden, vooral wanneer u een sloep met schipper huurt. Dit biedt u namelijk de unieke kans om de Amsterdamse grachten en binnenstad onder begeleiding van een gids vanaf het water te bezoeken. Zo kunt u aandacht besteden aan de thema’s of specifieke locaties die u wilt! Samen bespreken we uw wensen en vinden de bootverhuur Amsterdam die echt bij u past. De mogelijkheden zijn eindeloos. Lees de voordelen van een sloep met schipper.

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem