CATERING

Een rondvaart door Amsterdam is niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. Of dit gaat om eenvoudig borrelhapje of uitgebreid diner, alles is mogelijk. Ook als u zelf uw eten en drinken mee wilt nemen is dit geen probleem. Op deze pagina vindt u een selectie aan mogelijkheden die wij regelmatig verzorgen. Heeft u zelf specifieke wensen, neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Basispakket drank

  • Bier € 2,00
  • Wijn € 15 euro per fles
  • Fris € 2,00

Voor de volledige wijnkaart kijk hier.

Eten laten verzorgen

U vindt op deze pagina een uitgebreide selectie van het aanbod dat wij aan boord voor u verzorgen. Heeft u specifieke wensen of dieeteisen, neem dan contact met ons op en we bespreken met elkaar de mogelijkheden.

Zelf eten en drinken verzorgen

Regelt u graag zelf uw eten en drinken, geen probleem. Wij verzorgen graag een koelbox en brengen hiervoor geen kosten in rekening.

Borrelhappen

    • Bittergarnituur koud € 7,- per portie (12 stuks)
      Ossenworst – salami – oude kaas – jonge kaas – mosterd en Amsterdams zuur
    • Bittergarnituur warm, € 7,- per portie (12 stuks)
      Bitterballen – vlammetjes – kaastengels – mini loempia’s
    • Tapas € 25,- per portie (24 stuks)
      Brood met aioli en olijven
      Albondigas in tomatensaus
      Manchego in olijfolie
      Pikante kippenpootjes
      Calamaris met citroen
      Gamba’s in knoflook/ rode peper olie
    • Portie van 5 soorten € 11,50 per portie
      Mini wrap met zalmsalade
      Glaasje met vitello tonato
      Pasteitje met cream cheese en bieslook
      Spiesje Italiaanse worst met olijven
      Glaasje met rivierkreeftcocktail
  • per plateau € 11,50

    • Fromagerie
      5 soorten buitenlandse kazen met vijgenbrood en druiven
    • Charcuterie
      4 soorten buitenlandse vleeswaren met olijven, zoet/zuur
    • Hollandse vis
      Haring – makreel – zalm – garnalencocktail
  •  

    • Fruits de mer € 29,50 per portie
      3 oesters – gerookte zalm – garnalencocktail – 2 coquilles – 2 gamba’s
    • Oesters € 8,50,- per 3 stuks
      Fine de Claire de Bretagne (seizoensgebonden)

     

Lunch en middagmaal

  • Kosten bedragen € 22,50 per persoon

     

    • Vers gebakken broodjes met:
      Creamcheese – Old Amsterdam – tomaat
      Gerookte rib eye – truffelmayonaise
      Zalmsalade – komkommer – zwarte peper
    • Salades:
      Aardappelsalade – zoetzuur – groene kruiden
      Tabouleh van bulgur – peppadew – gegrilde groenten
    • Zoet:
      Yoghurtmousse met vers fruit
      Taart van de dag

     

Diner specialiteiten

    • Zelf barbecueën € 20,00 per persoon
      Bedient u zelf graag het spit, maar houdt u niet van de voorbereiding? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Een compleet verzorgde barbecue aan boord, waarbij u alleen zelf het bereiden doet. Naast een ruime selectie vlees worden brood, salade en saus uiteraard ook verzorgd.
    • Barbecue door kok € 38 per persoon + € 100,-
      Liever helemaal geen zorgen om de maaltijd en toch vers aan boord bereid? Maak dan gebruik van onze kok aan boord service.
  • Bij een floating diner zitten gasten aan boord aan tafel. Wij bieden een drie-gangen-keuze-menu, waaruit de gast aan boord kan kiezen. Bij grotere groepen wordt de voorbereidingstijd langer. Bij het diner serveren wij brood en boter en een amuse vooraf. Te boeken tot 150 personen, kosten 45 euro per persoon.

    Toelichting diner aan boord:
    4 keer per jaar serveren wij een hoogstaand seizoensgebonden menu, met telkens een vis-, vlees- en vegakeuze, na is er kaas of zoet. De gast kan aan boord een keuze maken uit dit menu. Op de avond zelf kan worden doorgegeven of er gasten zijn met dieeteisen of allergieën. Halal en koosjer moet wel van te voren worden doorgegeven. Het menu is altijd uit te breiden met een vierde gang.

  • Dit bestaat uit zes kleine gerechten welke wij samenstellen uit de actuele menukaart. Uiteraard houden wij hierbij altijd rekening met uw wensen. Het walking diner bestaat uit twee koude gerechten, 2 warme gerechten, kaas en desert. Te boeken vanaf 2 personen, kosten 45 euro per persoon.

  • Wij bieden u drie soorten buffetten, een Frans, Italiaans of een Hollands buffet. Alle buffetten zijn huisgemaakt en dagvers en zijn exclusief desserts. Kosten 30 euro per persoon, te boeken vanaf 8 personen.

    • Frans buffet
      Brood en kruidenboter
      Dungesneden zalm met cream cheese, bieslook, zalmkaviaar en salade rode biet
      Paté de Campagne met tafelzuur en croutons
      Gebraden kalkoenborst met haricots verts en mierikswortelmayonaise
      Salade van bonenmelange, geitenkaas en verse kruiden
      Gebakken dorade met gestoofde groenten, aardappelmousseline en Beurre Blanc
      Boeuf Bourguignon met bospaddenstoelen en krieltjes
    • Italiaans buffet
      Brood met gezouten boter en olijfolie
      Salade van farfalle, geroosterde zalm en basilicummayonaise
      Tacchino Tonato, gebraden kalkoenborst met tonijnmayonaise en kappertjes
      Gerookte tomaat met boccocini mozzarella en zwarte olijven
      Salade van gegrilde aubergine en courgette, artisjok en Italiaanse schapenkaas
      Tortellini spinata met gebakken dorade, geroosterde bospeen en botersaus
      Biefstuk a la caponata Siciliane met truffelrisotto
    • Hollands buffet
      Brood met gezouten boter
      Salade van rode biet & appel met Hollandse haring en dillemayonaise
      Huzarensalade met appel, witlof en Hollandse kropsla
      Cocktail van Stellendamse garnalen
      Gebraden beenham met Zaanse mosterddressing en honing
      Geroosterde zalm met bintjes, spinazie en dragon botersaus
      Stamppot met rookworst, spek en tafelzuur
    • Specials
      Voor de kleinere gezelschappen of vooraf bijbesteld ook als extra hoofdgerecht
      Oesters fine de claire de Bretagne, 6 stuks voor 15 euro
      Plateau de mer 26 euro
      Bestaande uit 3 oesters, 2 zalmmoten, garnalencocktail, 2 coquilles en 2 gamba’s
      Canadese kreeft a la facon du chef 55 euro
      Ook verkrijgbaar als halve kreeft voor 32 euro
      Surf & Turf 32 euro
      Combinatie van Aberdeen Angus steak en 1/4 kreeft
    • Dessert buffer
      optioneel bij te bestellen voor 17,50 euro per persoon
      4 soorten zoetwaren ‘van de kaart’
  • Patat frites, groenten & bitterballen of een visje Natuurlijk met mayonaise & ketchup.
    € 9,50 euro per persoon

Samenwerking met restaurants

Wij hebben een samenwerkingsverband met een aantal toprestaurants in Amsterdam. In samenwerking met deze restaurants kunnen wij een breed scala aan gerechten en happen aan boord serveren. Eet u liever in het restaurant? Dan zetten wij u graag dichtbij af! Neem contact op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken!