Skip to content

Amsterdam Light Festival Rondvaart

Rondvaart Amsterdam Light Festival: unieke ervaring van de schitterende lichtkunstwerken

Dit jaar staat de hoofdstad tijdens het Amsterdam Light Festival van 28 november 2019 tot 19 januari 2020 opnieuw in het teken van tientallen sprankelende lichtkunstwerken. De stad is in deze periode het feeërieke decor voor schitterende kunstwerken van licht op en langs de grachten, ontworpen door nationale en internationale artiesten. Met een Amsterdam Light Festival-rondvaart ervaart u het unieke evenement op haar mooist!

Sfeervol en comfortabel genieten tijdens de lichtjes rondvaart

Wij heten u van harte welkom aan boord van een van onze sfeervolle, comfortabele verwarmde boten voor een lichtshow door Amsterdam! Een professionele schipper vaart u via de route langs alle kunstwerken en lichtinstallaties. Catering op maat maakt uw Amsterdam Light Festival-rondvaart helemaal compleet; van aangeklede borrel tot uitgebreid diner! Of het nu een zakelijke of privé-aangelegenheid betreft, een Amsterdam Light-rondvaart geeft elk bedrijfsfeest en iedere verjaardag, jubileum of huwelijksfeest het ultieme stukje cachet!

Welke highlights maken een Amsterdam Light rondvaart compleet?

 • Een luxe salonboot of rondvaartboot met professionele schipper
 • Hostess (optioneel)
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden aan boord of in samenwerking met horeca
 • Perfect onderhouden salonboten en rondvaartboten
 • Luxe voorzieningen aan boord van uw rondvaart
 • Verwarming (geschikt voor 4 seizoenen)
 • Elektrisch, geruisloos & milieuvriendelijk varen tijdens een rondvaart
 • Betaling per factuur achteraf

Amsterdam Light Festival thema van dit jaar: Disrupt

Tijdens een Amsterdam Light-rondvaart kunt u jaarlijks een speciaal thema aanschouwen. Dit jaar staat het Amsterdam Light Festival in het teken van het thema Disrupt! Ofwel: ontwricht. Hoewel dit fenomeen veelal wordt gezien als iets negatiefs, kan ontwrichting ook positieve veranderingen teweeg brengen en deuren openen naar een wereld aan vernieuwende mogelijkheden. Natuurlijk is kunst een mooie manier om voor deze wijze van ontwrichting te zorgen. Een rondvaart Light Festival, laat u de prachtige lichtconstructies in het thema Disrupt! ultiem ervaren. Amsterdam Boothuur vaart graag met u langs de mooie kunstwerken van het Amsterdam Light Festival 2019/2010.

De route: een sublieme lichtshow door de stad

De sprankelende kunstwerken en schitterende lichtsculpturen zijn gesitueerd langs de route. Aan boord van een van de sfeervolle salonboten of riante rondvaartboten van Amsterdam Boothuur, vaart u over deze speciale route langs het magische schouwspel tussen water en licht. We nodigen u graag uit bij ons aan boord van een Amsterdam Light Festival-rondvaart om de verlichte kunstwerken van dichtbij te kunnen bekijken!

Royaal genot op uw Amsterdam Light Festival rondvaart

Een luxe boot huren tijdens het Amsterdam Light Festival bij Amsterdam Boothuur, staat gelijk aan royaal genieten. Wij beschikken over maar liefst drie verschillende salonboten waarmee u een luxe rondvaart door de grachten van Amsterdam kunt maken. Deze prachtige klassieke salonboten en ook onze riante rondvaartboot, zijn voorzien van fluisterstille, elektrische motoren. Zo kunnen u en uw gasten optimaal genieten de lichtjes rondvaart in Amsterdam; ongeacht voor welke gelegenheid u hen heeft uitgenodigd. Dit evenement leent zich namelijk ook perfect voor het vieren van verjaardagen jubilea, business meetings en bedrijfsfeesten. Dankzij de riante zitruimtes, de vele op-en-top faciliteiten en het ruime uitzicht, staan onze luxe rondvaartboten garant voor een perfecte Amsterdam Light Festival rondvaart 2019/2020.

Amsterdam Light Festival rondvaart met hapjes en drankjes

Overheerlijke hapjes en sprankelende drankjes zorgen voor de ultieme beleving tijdens de lichtshow rondvaart. Amsterdam Boothuur verzorgt catering op maat, volledig afgestemd op uw wensen; aan boord of in samenwerking met horeca. Of het nu gaat om een borrel die rijkelijk is voorzien van hapjes, een smaakvolle lunch, een uitgebreid buffet of een rondvaart met diner. Op het gebied van catering is van alles mogelijk!

Reserveer nu een rondvaart!

Via het contactformulier op onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een rondvaart Amsterdam Light Festival 2019/2020. Deze baseren wij op uw persoonlijke wensen. Regelt u uw Amsterdam Light Festival-rondvaart liever niet online? Dan staan wij u graag te woord! Zo zorgen wij samen met u voor een aangename lichtjes rondvaart. Direct nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij met veel plezier voor u aan de slag. Wanneer stapt u aan boord van een van de luxe boten van Amsterdam Boothuur voor een Amsterdam Light Festival rondvaart?

Amsterdam Light Festival Rondvaart

Amsterdam Boothuur biedt

 

 • Klassieke privé boten voor elke gelegenheid
 • Capaciteit variërend van 12 tot 50 passagiers
 • Vaar uw eigen, unieke route in overleg
 • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
 • Betaling per factuur achteraf
 • Muziekinstallatie aan boord
 • toilet en verwarming aan boord

Klanten over Amsterdamboothuur.nl

Amsterdam Light Festival Rondvaart

Mooie boot. Fantastische service. Aan alles was gedacht. Het was tot in de puntjes geregeld. Het was helemaal af. Een absolute aanrader!

Amsterdam Light Festival Rondvaart

Perfect service. Beautiful boats. Good food and great attention for details. Best way to experience Amsterdam from the water.

Amsterdam Light Festival Rondvaart

Boot gehuurd voor vrijgezellenfeest, goed geregeld, boot was op tijd, route in overleg, drinken was koud en voldoende aan boord.

Amsterdam Light Festival Rondvaart

Erg klantvriendelijk en service gericht! Een mooie, representatieve boot, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Een echte aanrader voor een succesvol evenement / uitje. Het hele gezelschap heeft genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.