Skip to content

Rondvaartboot huren Amsterdam

Wilt u binnenkort een rondvaart maken over de Amsterdamse grachten? Dan heeft u veel opties. Vaart u mee met een georganiseerde rondvaart of huurt u een boot af? Als u met een grotere groep een rondvaart wilt doen, kunt u bijvoorbeeld ook een open rondvaartboot of traditionele rondvaartboot volledig afhuren. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor familiefeestjes, lunch op het water, vrijgezellenfeestjes of bedrijfsuitjes.

Rondvaart met groep

Als u zelf meer regie over de rondvaart wilt hebben, kunt u ervoor kiezen om niet meer aan te haken bij een georganiseerde tour, maar zelf een rondvaartboot te huren in Amsterdam. Voor groepen vanaf 20 personen is dit zeker aan te raden. Zo is het mogelijk dat u wordt opgepikt in de buurt van uw hotel of bij een museum. Ook kunt u aan boord genieten van een lekkere maaltijd of afgezet worden bij een van de toprestaurants aan de grachten. Het biedt u de mogelijkheid om uw rondvaart volledig af te stemmen op uw wensen.

Rondvaartboot met schipper

Wanneer u een rondvaartboot huurt als groep, bepaalt u samen met de schipper de invulling van de rondvaart. Onze ervaren schippers zijn zeer goed thuis op en rond de grachten en helpen u niet alleen met het vinden van de juiste route, maar geven ook graag uitleg over wat u allemaal kunt zien tijdens de rondvaart. Zo hoeft u niets te missen van de mooie stad Amsterdam tijdens uw rondvaart.

Klik hier om ons volledige aanbod voor het huren van een boot in Amsterdam te bekijken.

Rondvaartboot LIDO

Rondvaartboot huren Amsterdam

Partyboot ‘De Lido’ is qua uiterlijk en formaat identiek aan een traditionele rondvaartboot, echter van binnen is deze voorzien luxe, modern interieur. Er is een bar met buffet, biertap en een Lavazza koffiezetapparaat voor overheerlijke koffie! Op basis van het aantal gasten en setting waarvoor u de boot huurt  kan het interieur aangepast worden. Er is een geluidsinstallatie aan bord en LED verlichting voor een gezellige sfeer. 

Bijzonderheden rondvaartboot LIDO 

Elektrisch dus geruisloos varen
Capaciteit: maximaal 40 personen
20 comfortabele zitplaatsen
Open achterdek
Muziekinstallatie
Toilet aan boord
Bier van de tap

Wilt u meer weten over het afhuren van een rondvaartboot in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Gerelateerd aanbod

Luxe sloep huren

Tickets open rondvaartboot

De luxe open rondvaartboot laat u in een tour van 75 minuten bekende en onbekende plekjes van Amsterdam zien. Zo kunt u optimaal genieten van het lekkere weer, het fantastische uitzicht en komt u op plekken komen waar traditionele rondvaartboten niet kunnen komen.

Salonboot huren