Rondvaartboot huren Amsterdam

Wilt u binnenkort een rondvaart maken over de Amsterdamse grachten? Dan heeft u veel opties. Vaart u mee met een georganiseerde rondvaart of huurt u een boot af? Kiest u voor een open rondvaartboot of liever een traditionele rondvaartboot. Amsterdam Boothuur helpt u de perfecte combinatie voor uw rondvaart in Amsterdam te vinden!

Rondvaartboot huren Amsterdam

Wie kent ze niet? De grote, overdekte rondvaartboten die vol met toeristen rondjes varen langs alle toeristische trekpleisters in het centrum van Amsterdam. Dit is het beeld van veel mensen van een rondvaartboot huren Amsterdam. De afgelopen jaren is er echter veel ontwikkeling in het toeristische vaaraanbod.

Open rondvaartboot

Een van de nieuwe ontwikkelingen is het aanbod de open rondvaartboot huren Amsterdam. Steeds meer mensen kiezen voor een open rondvaartboot om zo in een wat kleinere setting op plekken te komen waar de grote rondvaartboten niet kunnen komen. Het zicht op een open rondvaartboot is ook aanzienlijk beter dan vanuit een traditionele rondvaartboot. Verder biedt een open rondvaartboot vaak dezelfde gemakken, denk aan catering aan boord en een toilet

Rondvaart met groep

Een andere ontwikkeling is dat veel groepen ervoor kiezen om niet meer aan te haken bij een georganiseerde tour, maar zelf een rondvaartboot huren Amsterdam, om zo zelf meer de regie te hebben over de rondvaart. Voor groepen vanaf 20 personen is dit zeker aan te raden. Zo is het mogelijk dat u wordt opgepikt in de buurt van uw hotel of bij een museum. Ook kunt u aan boord genieten van een lekkere maaltijd of afgezet worden bij een van de toprestaurants aan de grachten. Het biedt u de mogelijkheid om uw rondvaart volledig af te stemmen op uw wensen.

Rondvaartboot met schipper

Wanneer u een rondvaartboot huurt als groep, bepaalt u samen met de schipper de invulling van de rondvaart. Onze ervaren schippers zijn zeer goed thuis op en rond de grachten en helpen u niet alleen met het vinden van de juiste route, maar geven ook graag uitleg over wat u allemaal kunt zien tijdens de rondvaart. Zo hoeft u niets te missen van de mooie stad Amsterdam tijdens uw rondvaart.

Klik hier om ons volledige aanbod voor het huren van een boot in Amsterdam te bekijken.

Rondvaartboot huren Amsterdam?

Rondvaart Amsterdam

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die passen bij u? Neem gerust contact op! Van familiefeestjes, lunch op het water, vrijgezellenfeestjes of bedrijfsuitjes, wij denken graag met u mee om uw rondvaart perfect aan te laten sluiten op de rest van uw programma. Bent u op zoek naar kaartjes voor een rondvaart? Reserveer deze dan nu online!

Let op: tickets worden via het boekingssysteem van onze partner Blue Boat verkocht

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Gaat u varen met een grotere groep en wilt u optimaal kunnen genieten van wat de Amsterdamse grachten te bieden hebben, huur dan een open rondvaartboot. De open rondvaartboot is te huren voor groepen tot 45 personen en biedt u de mogelijkheid uw rondvaart op maat samen te stellen.