Skip to content

Concert op de Amstel

Jaarlijks op 5 mei

Bekijk de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsdag van het water

Ieder jaar organiseert het Nationaal Comité 5 mei het concert op de Amstel als feestelijke afsluiting van bevrijdingsdag. Misschien heeft u dit wel eens vanaf tv gezien.

Wilt u er dit jaar bij zijn en net zoals vele hoogwaardigheidsbekleders het concert live, vanaf het water bewonderen? Dat kan met Amsterdam Boothuur. U huurt bij ons een luxe open sloep waarmee u in alle comfort op het water kunt genieten van optreden van bekende artiesten en een gerenommeerd orkest.

Los van de muziek is het Concert op de Amstel een belevenis om eens meegemaakt te hebben. De livemuziek op het water, vele bootjes en hoogwaardigheidsbekleders die rondvaren, waaronder Koning Willem-Alexander en Konining Maxima op de Groene Draeck

Huur een luxe open sloep voor het concert op de Amstel

Vanaf onze luxe open sloepen kunt u in alle ontspanning genieten van alle indrukken om u heen. De elektronische motoren in onze sloepen maken geen geluid, dus ook van de muziek kunt u optimaal genieten.

U wordt opgepikt op een locatie naar keuze in het centrum van Amsterdam, bekijk hiervoor ook de pagina met opstaplocaties. In alle rust varen we onder het genot van een hapje en drankje over de grachten naar het Concert op de Amstel. Ook tijdens het optreden zorgen we dat u van alle gemakken voorzien bent. We bespreken tijdens de boeking wat u aan eten en drinken wilt regelen, zo stellen we een arrangement samen dat perfect bij u past. 

Voordelen sloep huren Amsterdam

  • Sloep huren Amsterdam met schipper
  • Luxe sloepen met zitkussens en toilet*
  • Eigen drank meenemen? – wij leveren een gratis koelbox met ijs!
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem
  • Direct een sloep boeken

Direct een sloep boeken

Wit u een van onze sloepen huren voor Concert op de Amstel? Klik dan op onderstaande knop en vul het reserveringsformulier in. Uiteraard kunt u ook per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag het best passende arrangement samen te stellen.

Locatie Concert aan de Amstel

Vraag vrijblijvend aan!

Boekingsformulier - Evenementen

Persoonsgegevens

Boekingsgegevens

Opmerkingen

Bezig met versturen