Skip to content

Salonboot Jean Schmitz

De Jean Schmitz is een zeer sfeervolle klassieke salonboot met diverse authentieke elementen. De gezellige bar staat centraal waardoor er twee knusse ruimtes gecreëerd worden. Hierdoor is de luxe salonboot uitermate geschikt voor een staand ontvangst om vervolgens aan tafel te gaan. Koper en marmer gecombineerd met hout en fluweel zorgen voor een klassieke nautische sfeer. Bij goed weer kunnen de zijkanten grotendeels geopend worden. Ook de luxe rondzit achterin is uitermate geschikt om in stijl van de culinaire mogelijkheden en de Amsterdamse grachten te genieten.

Salonboot huren: Roos

Bijzonderheden Salonboot Jean Schmitz

Capaciteit Jean Schmitz

Transfer/floating dinner 30 personen Borrel 30 personen Buffet 24 personen Zittend diner 24 personen
Ervaren schipper
Optioneel een hostess aan boord
Uitgebreide cateringopties
Geluidsinstallatie
Sfeerverlichting
Verwarming
Elektrisch, geruisloos & milieuvriendelijk
310,-  per uur*

*Excl. 9% BTW en excl. € 1,50 p.p. vermakelijkheidsbelasting.

Wilt u graag salonboot Jean Schmitz reserveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u nog even verder kijken? Bekijk hier ons volledige salonboten aanbod.

Gerelateerd aanbod

Salonboot Valerie

De Salonboot Valerie is met recht een koninklijke salonboot, zij is gebouwd in 1930 op een beroemde Amsterdamse scheepswerf. Koningin Wilhelmina is regelmatig met de Valerie gesignaleerd, varend over de Amstel.

Salonboot Monne de Miranda

De Monne de Miranda is een lust voor het oog. Groepen tot 50 personen kunnen genieten van een borrel, lunch of een exclusief diner op de grachten van Amsterdam. De keuken aan boord is uniek en geeft de mogelijkheid voor live cooking.

Sloep Haarlemmerpoort

Sloep Haarlemmerpoort is een voormalige reddingssloep van ruim 9 meter lang die plaats biedt aan in totaal 32 personen. Deze sloep heeft een vaarvergunning voor Centrum en Oost.