Skip to content

Salonboot Monne de Miranda

De Monne de Miranda is een lust voor het oog. Groepen tot 50 personen kunnen genieten van een borrel, lunch of een exclusief diner op de grachten van Amsterdam. De keuken aan boord is uniek en geeft de mogelijkheid voor live cooking. Naast de reguliere (zakelijke) vaartochten is de klassieke salonboot ook uitermate geschikt voor huwelijken, uitvaarten en andere speciale gelegenheden. Ruimte, luxe en comfort zijn de kenmerken die het unieke karakter van de Monne de Miranda het best omschrijven. We bieden u graag de mogelijkheid om het schip vooraf te bezichtigen en de wensen te bespreken.

Salonboot huren: Roos

Bijzonderheden Salonboot Monne de Miranda

Capaciteit Monne de Miranda

Transfer/floating dinner 50 personen Borrel 50 personen Buffet 45 personen Zittend diner 45 personen
Ervaren schipper
Optioneel een hostess aan boord
Uitgebreide cateringopties
Geluidsinstallatie
Sfeerverlichting
Verwarming
Elektrisch, geruisloos & milieuvriendelijk
410,-  per uur*

*Excl. 9% BTW en excl. € 1,50 p.p. vermakelijkheidsbelasting.

Wilt u graag salonboot Monne de Miranda reserveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u nog even verder kijken? Bekijk hier ons volledige salonboten aanbod.

Gerelateerd aanbod

Salonboot Marjet

Salonboot Marjet is gebouwd in 1929 bij firma Haak. Typerend is de Art Deco/Amsterdamse school stijl van het interieur. Door de warme uitstraling van het oude houtwerk, samen met de granito aanrecht en het aanwezige glas-in-lood is er in de salon van de Marjet een serene nostalgische sfeer.

Salonboot Valerie

De Salonboot Valerie is met recht een koninklijke salonboot, zij is gebouwd in 1930 op een beroemde Amsterdamse scheepswerf. Koningin Wilhelmina is regelmatig met de Valerie gesignaleerd, varend over de Amstel.

Sloep Haarlemmerpoort

Sloep Haarlemmerpoort is een voormalige reddingssloep van ruim 9 meter lang die plaats biedt aan in totaal 32 personen. Deze sloep heeft een vaarvergunning voor Centrum en Oost.