Skip to content

Catering sloepen

Een rondvaart door Amsterdam is niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. Of dit gaat om eenvoudig borrelhapje of uitgebreid diner, alles is mogelijk. Ook als u zelf uw eten en drinken mee wilt nemen is dit geen probleem. Op deze pagina vindt u een selectie aan mogelijkheden die wij regelmatig verzorgen. Heeft u zelf specifieke wensen, neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Open bar

Onbeperkt bier, wijn en fris € 7,50 per persoon per uur.

Dranken per stuk

  • Bier € 2,50
  • Wijn € 15 euro per fles
  • Fris € 2,00

Of kies een exclusieve fles wijn van onze wijnkaart

Eten laten verzorgen

U vindt op deze pagina een uitgebreide selectie van het aanbod dat wij aan boord voor u verzorgen. In overleg kunnen wij allerlei diner opties/buffetten aan boord verzorgen. Heeft u specifieke wensen of dieeteisen, neem dan contact met ons op en we bespreken met elkaar de mogelijkheden.

Zelf eten en drinken verzorgen

Regelt u graag zelf uw eten en drinken, geen probleem. Wij verzorgen graag een koelbox met ijs en brengen hiervoor geen kosten in rekening.

Borrelhappen

Lunch en middagmaal

Samenwerking met restaurants

Wij hebben een samenwerkingsverband met een aantal toprestaurants in Amsterdam. In samenwerking met deze restaurants kunnen wij een breed scala aan gerechten en happen aan boord serveren. Eet u liever in het restaurant? Dan zetten wij u graag dichtbij af! Neem contact op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken!