Skip to content

Luxe sloep huren Amsterdam

Wilt u luxe sloep huren Amsterdam? Onze luxe sloepen huurt u zoals u dat wilt!

Wilt u een luxe sloep huren Amsterdam?

Amsterdam Boothuur verhuurt luxe sloepen Max en Willy. Deze sloepen zijn van alle gemakken voorzien en zijn perfect voor groepen tot 45 personen.

Vaar comfortabel op een luxe sloep

Een belangrijk element van een luxe sloep huren Amsterdam is het comfort tijdens het varen. Sloepen Max en Willy zijn beide voorzien van een hoge kwaliteit elektrische motor. Hierdoor heeft u geen storende motorgeluiden heeft u ook geen last van trillingen aan boord, zoals met een traditionele dieselmotor. Dankzij de boegschroef varen ze comfortabel. Ook tijdens lastige manoeuvres, wat op de Amsterdamse grachten nog wel eens voor kan komen.

Van reddingssloep tot luxe sloep om te huren in Amsterdam

Zowel Max als Willy hebben in hun leven dienstgedaan als originele reddingssloep van een boot. Tijdens dit leven hadden deze sloepen maar een doel: blijven drijven als het nodig was. Nadat ze niet meer nodig waren als reddingssloepen, heeft Amsterdam Boothuur ze aan een volledige restauratie onderworpen en op een luxueuze wijze afgewerkt. Van comfortabele kussens, superstille motor tot boegschroef. Alles om Max  en Willy om te toveren tot uitermate prettige en luxe sloepen voor het bewonderen van de Amsterdamse grachten.

De uitrusting van luxe sloep huren Amsterdam

Niet alleen vaart de luxe sloep comfortabel, ook de uitrusting aan boord mag er zijn. Zo is sloep Max zelfs voorzien van een cabriodak en toilet aan boord. Beide sloepen hebben indien gewenst een zonnedek, comfortabele zitplaatsen, een koelbox en zeer uitgebreide mogelijkheden voor catering aan boord. Echt een sloep waarop u kunt ontspannen en genieten van de bijzondere uitzichten vanaf de Amsterdamse grachten. Zo kunt u echt spreken van luxe sloep huren Amsterdam.

Flexibele routes

De luxe sloep van Amsterdam Boothuur is flexibel te huren. Zonder meerprijs kiest u het door u gewenste opstap- en eindpunt van uw rondvaart. Waar u in de tussentijd vaart bepaalt u samen met de schipper zelf. Heeft u specifieke wensen of interesses, geef dit van tevoren aan dan zoeken we samen de optimale route. Heeft u tijdens uw rondvaart speciale wensen, ook dat is geen probleem zolang het binnen de mogelijkheden van de duur en route van de rondvaart ligt.

Klik hier voor meer informatie over onze sloepen.

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem