Skip to content

Sloep met schipper Amsterdam

Boek nu een luxe sloep met schipper Amsterdam. Bekijk onze cateringopties en arrangementen!

U wilt op een ontspannen manier genieten van de Amsterdamse grachten. U zit rustig in de sloep te genieten van het uitzicht, de uitleg van de schipper en indien gewenst van een heerlijk hapje en drankje aan boord.

Dat klinkt als een ideaal uitje

En dat is een luxe sloep met schipper Amsterdam volgens ons ook. Het is heerlijk om te genieten van de Amsterdamse grachten, bijvoorbeeld tijdens het vaarseizoen, wanneer het op en rond de grachten bruist van het leven en bedrijvigheid. Maar ook tijdens winteravonden bieden de grachten, bijvoorbeeld met het Amsterdam Light Festival een unieke kijk op de mooie binnenstad van Amsterdam.

Waarom een sloep met schipper Amsterdam huren?

Er zijn verschillende vormen van sloepverhuur in Amsterdam. Zo kunt u zelf een sloep huren en varen, of gaan voor een grotere, georganiseerde rondvaart. Allebei heel leuk om mee te maken, maar bieden, zeker wanneer u met een wat groter gezelschap bent, niet de unieke mogelijkheden die een eigen sloep met schipper Amsterdam huren wel biedt.

Sloep met schipper Amsterdam versus zelf varen

Als u van de vrijheid van zelf varen houdt, is zelf varen natuurlijk een goede optie. Onze ervaring is dat u met zelf varen veel met het varen zelf en het navigeren bezig bent, zeker als u niet heel bekend bent in Amsterdam. In dat geval biedt een schipper uitkomst, door langs de mooiste bekende, maar ook onbekende plekjes te varen en geeft u waar gewenst uitleg. U heeft alle gelegenheid om te genieten met uw gezelschap, u te ontspannen en te genieten van de omgeving. De schipper zorgt voor de rest.

Sloep met schipper Amsterdam versus normale rondvaart

Ook tijdens een rondvaart krijgt u uitgebreid uitleg over de unieke punten in Amsterdam. Deze uitleg wordt veelal gegeven via een automatisch systeem met koptelefoons en niet door de schipper zelf. Wanneer u vaart met een sloep met schipper kunt u de route aanpassen naar uw wensen en wilt u over een specifiek onderwerp meer informatie? Dan blijven we even liggen. Ook kan een sloep met schipper op plekken komen waar een normale rondvaartboot niet kan komen vanwege de hoogte.

Zo biedt een sloep met schipper Amsterdam het beste uit twee werelden, de ontspanning en gemak van een rondvaart en de persoonlijke invulling van zelf varen met een sloep.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op voor meer informatie, of klik hier voor aanvullende informatie over onze luxe sloepen.

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem