Skip to content

Sloepje huren Amsterdam

Wilt u een luxe sloepje huren in Amsterdam met schipper? Dan bent u bij Amsterdam Boothuur aan het juiste adres!

U bent tot opperhoofd benoemd voor het organiseren van het vrijgezellenfeest van uw beste vriend(in), u bent verantwoordelijk voor het bedrijfsuitje dit jaar of u wilt gewoon een leuke dag organiseren voor uw familie of vrienden. De grote hamvraag: wat gaan jullie doen?

Al eens gedacht aan een sloepje huren Amsterdam? Heerlijk genieten met uw vrienden, familie of collega’s onder het genot van een hapje, drankje en een zonnetje, terwijl u ondertussen Amsterdam kunt bewonderen vanaf het water.

Sloepje huren Amsterdam: praktisch

Maar hoe ziet zo’n dag een sloepje huren in Amsterdam eruit? Wat kunt u verwachten? Allereerst is het belangrijk om te melden dat wanneer het regent, annuleren geen probleem is. Ook is alles mogelijk als het om de ophaallocatie gaat; binnen het centrum van Amsterdam worden geen voorvaarkosten gerekend. Tevens zijn de sloepen van Amsterdamboothuur.nl een van de weinige boten met een vergunning voor het centrum!

Let op: er kunnen maximaal 40 personen meevaren op de boten.

Sloepje huren Amsterdam: de faciliteiten

De hapjes en drankjes kunnen verzorgd worden door Amsterdamboothuur.nl (zie amsterdamboothuur.nl/catering/), maar u kunt ook zelf voor de catering zorgen; wat uw eigen voorkeur heeft.

Tevens is er een gratis grote koelbox aanwezig. De schippers van Amsterdamboothuur.nl kennen de grachten goed en de fluisterboten zullen altijd geluidloos varen. De boten beschikken allemaal over zitkussens en loungekussens. En niet geheel onbelangrijk: er is een wc aanwezig op de sloep!

Kosten en aantal personen sloepje huren Amsterdam

Maar wat kost een middag een sloepje huren nu? Bekijk het actuele tarief hier. De kosten zijn altijd per boot, het aantal personen heeft geen invloed op de prijs.

Lijkt het u leuk om een sloep te huren voor een middag en te genieten met uw vrienden, collega’s of familie van de grachten, de zon en gezelligheid? Klik aan de rechterzijde van deze pagina op “Reserveer nu”.

 

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem