Skip to content

Vrijgezellenfeest in Amsterdam

Een unieke invulling van een vrijgezellenfeest, dat kan op de Amsterdamse grachten!

Wilt u met een groep vrienden of vriendinnen nog even lekker losgaan in Amsterdam op de laatste ‘vrije dag’ van de verloofde? Amsterdam Boothuur biedt hiervoor een perfect passend arrangement op het water. Heeft u specifieke wensen voor uw vrijgezellenfeest in Amsterdam? Laat het dan gerust weten, wij denken graag met u mee!

Rondvaart door Amsterdam

De basis van onze vrijgezellenfeestjes op het water is een 3 uur durende rondvaart op het water. Wij pikken u op op de plek naar wens in het centrum van Amsterdam of een van onze vaste opstapplekken. Met onze luxe sloep, geschikt voor ruim 40 personen beginnen we de rondvaart met een lekker drankje en hapje. Muziek is beperkt toegestaan aan boord. Kortom de perfecte start voor uw vrijgezellenfeest in Amsterdam

Catering, aan boord of op locatie

In samenspraak bepalen we vorm van catering voor uw vrijgezellenfeest in Amsterdam. We kunnen u oppikken of afzetten bij een restaurant, of u kiest een maaltijd aan boord. Van afhalen bij pizzeria, tot barbecue met kok aan boord, de mogelijkheden zijn er! Ook op het gebied van drank zijn er genoeg mogelijkheden, we kunnen bijvoorbeeld een all-in prijs voor u maken, of bijzondere arrangementen in samenwerking met Amsterdamse brouwerijen of wijnhuizen.

Vrijgezellenfeest in Amsterdam: Entertainment aan boord

Waarschijnlijk wilt u het niet houden bij een hapje en een drankje, maar heeft u ook een verrassing voor de verloofde in petto. We hebben al wat gekke dingen langs zien komen, maar… Verras ons. Heeft u inspiratie nodig? Geef ons een belletje en we verzinnen vast wat leuks!

Afsluiting van uw vrijgezellenfeest in Amsterdam

Na afloop van de rondvaart helpen we u graag met het vinden van geschikt vervoer naar huis of kunnen u afzetten bij uw hotel. Vaak is het handig dit van te voren te regelen, zodat deze afspraken duidelijk vast staan. Op deze manier weet u zeker dat u uw vrijgezellenfeest in Amsterdam niet alleen succesvol, maar ook veilig kunt afsluiten.

Meer weten?

Vul hier ons contactformulier in of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem