Skip to content

Borrelvaart arrangement

Niets is zo gezellig als een borrel met vrienden, familie of collega’s in een knusse Salonboot. Een borrelvaart is een van onze meest populaire producten waarbij we verschillende mogelijkheden bieden. We adviseren een vaart van twee uur, maar korter of langer kan uiteraard ook.

De standaard borrelvaart bieden we aan inclusief open Hollandse bar. Dit is eventueel uit te breiden met tafelgarnituur of uitgebreidere borrelhappen.

Op basis van twee uur varen boekt u al een borrelvaart vanaf €39,00 per persoon inclusief boothuur.

We maken graag een voorstel op maat. Informeer naar de mogelijkheden!

* Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en exclusief de kosten voor de boothuur

Vraag vrijblijvend aan

Boekingsformulier - Borrelvaart Arrangement
Bezig met versturen

Klanten over Amsterdamboothuur.nl

Borrelvaart-arrangement

Mooie boot. Fantastische service. Aan alles was gedacht. Het was tot in de puntjes geregeld. Het was helemaal af. Een absolute aanrader!

Borrelvaart-arrangement

Perfect service. Beautiful boats. Good food and great attention for details. Best way to experience Amsterdam from the water.

Borrelvaart-arrangement

Boot gehuurd voor vrijgezellenfeest, goed geregeld, boot was op tijd, route in overleg, drinken was koud en voldoende aan boord.

Borrelvaart-arrangement

Erg klantvriendelijk en service gericht! Een mooie, representatieve boot, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Een echte aanrader voor een succesvol evenement / uitje. Het hele gezelschap heeft genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.