Skip to content

Bootje huren Amsterdam

Bootje huren Amsterdam? Boek nu een van onze luxe sloepen met schipper!

Bent u op zoek naar een gezellige feestgelegenheid of wilt u een uitje organiseren voor familie, vrienden of het bedrijf? Bij ons kunt u eenvoudig een bootje huren Amsterdam. Vaar samen met uw gezelschap een dagje door de Amsterdamse grachten op een van onze luxe sloepen.

Wij kunnen de route uitstippelen maar u mag ook zelf een vaarroute voordragen. De schipper heeft kennis van de grachten en kan ook door het centrum varen. Omdat we over elektrische en geluidloze fluisterboten beschikken, zijn we een van de weinige sloepverhuurbedrijven met een vergunning voor het centrum.

Tarieven en voorwaarden voor een bootje huren in Amsterdam

Bij ons betaalt u een uurtarief voor de gehele boot en hoeft u niet per persoon te betalen. Er kunnen maximaal 40 personen op een boot meevaren. De ophaallocatie kunt u zelf bepalen. Daarbij is alles mogelijk. Amsterdam Boothuur rekent geen ‘voorvaar-kosten’ voor het oppikken van gasten in het centrum. u kunt de boottocht probleemloos annuleren in het geval van regenachtig weer.

Drankjes en hapjes tijdens een bootje huren Amsterdam

Neem gerust uw eigen drank mee tijdens een bootje huren Amsterdam, op de grachten. Op de boot is een koelbox aanwezig, waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Ook eten mag zelf worden meegenomen. Het is ook mogelijk om de catering aan ons over te laten.

Bekijk ons catering aanbod op amsterdamboothuur.nl/catering. Op deze pagina staat een overzicht van alle beschikbare dranken, hapjes, barbecuegerechten en andere maaltijden.

Overige faciliteiten

We zorgen er voor dat de gasten comfortabel kunnen zitten op loungekussens en zitkussens. Er is ook een wc op de boot aanwezig.

Bootje huren Amsterdam, rondvaart over de grachten

Kom gezellig samen met uw vrienden, collega’s of familieleden een dagje varen op een van onze luxe en comfortabele sloepen. Samen maken we er een onvergetelijk dag van. Reserveer vandaag nog een bootje huren Amsterdam via deze website. Wilt u varen met een grotere groep? Bekijk dan ook eens ons aanbod luxe, klassieke salonboten.

Klik hier om ons volledige aanbod voor het huren van een boot in Amsterdam te bekijken.

 

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem