Skip to content

Bootje varen Amsterdam

Bootje varen Amsterdam, met of zonder schipper? Amsterdam Boothuur helpt u graag verder!

Zelf bootje varen Amsterdam

U wilt graag bootje varen Amsterdam om de te grachten te verkennen, waarmee u zelf een vooraf bepaalde route of gewoon lekker vrij rond kunt varen. Er zijn in Amsterdam verschillende bootjes die u hiervoor kunt huren. Deze veelal kleinere sloepjes zijn zeer eenvoudig in gebruik en voorzien van een kleine, elektrische motor.

Enige vaarervaring is wel aan te raden, want zeker op de piekdagen zal het erg druk zijn op de Amsterdamse grachten. Dit zorgt er ook voor dat u geconcentreerd bezig moet zijn met uw plek op het water. Als u geniet van deze vrijheid en zelf actief bezig zijn op het water, is zelf bootje varen Amsterdam de perfecte keuze voor u!

Bootje varen Amsterdam met schipper

Een andere wijze van bootje varen Amsterdam is met een boot met schipper. Deze zijn in verschillende vormen en formaten te huur. Het voordeel van een bootje met schipper is dat u zich volledig kunt richten op uw gezelschap en de omgeving. De schipper kent de omgeving en actuele ‘verkeerssituatie’ op de grachten goed en brengt u via de leukste routes op uw gewenste plekken.

Bootje varen met Amsterdam Boothuur

Amsterdam Boothuur heeft twee originele reddingssloepen in de verhuur die volledig zijn gerestaureerd en voorzien van elektrische motoren. Wij verhuren deze sloepen enkel met schipper. Bent u geïnteresseerd in bootje varen Amsterdam in een sloep van Amsterdam Boothuur, bekijk dan ons volledige aanbod of neem contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem