Skip to content

Elektrische boot huren Amsterdam

Met elektrische boot huren Amsterdam vaart u geruisloos door de grachten. Met schipper, eten en drinken.

Wilt u een elektrische boot huren Amsterdam? Dan bent u bij Amsterdam Boothuur aan het juiste adres. Onze twee van origine reddingssloepen zijn voorzien van hoogwaardige elektrische motoren als aandrijving. Hierdoor vallen onze sloepen zelfs onder de noemer ‘fluisterboot’.

Voordelen elektrische boot

Wanneer u een rondvaart gaat doen door de Amsterdamse grachten, wilt u optimaal kunnen genieten van de stad, het uitzicht en uw gezelschap. De elektrische boot van Amsterdam Boothuur biedt u de perfecte gelegenheid. Dankzij de open bouw van de sloep heeft u perfect uitzicht, u vaart zonder storend motorgeluid en heeft voldoende ruimte om met zo’n 40 personen aan boord te gaan.

Elektrische boot van alle gemakken voorzien

Met eenelektrische boot huren Amsterdam, bent u van alle gemakken voorzien. Zo is er een toilet aan boord. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor de catering aan boord, of wij pikken uw gezelschap op bij een gezellig café of restaurant aan de Amsterdamse grachten.

Hoe ziet een rondvaart via Amsterdam Boothuur eruit

Dit is volledig aan u. Wanneer u kiest voor een elektrische boot huur Amsterdam, kunt u zelf bepalen hoe lang en welke route u wilt varen. Laat u inspireren door de meest gekozen vaarroutes of geef aan ons door welke bijzondere plekken in Amsterdam u echt niet wilt missen. Zo maken we in overleg de rondvaart die echt bij u en uw gezelschap past.

Zelf start- en eindpunt bepalen

Een rondvaart via Amsterdam Boothuur is perfect te combineren met andere activiteiten in Amsterdam. Wij helpen u graag een leuk dagje uit te plannen. Wilt u bijvoorbeeld beginnen met een lunch (aan boord), daarna een rondvaart die eindigt bij het Anne Frankhuis of de dierentuin, geen enkel probleem! Op deze manier helpen we u van uw bezoek aan Amsterdam echt een onvergetelijke dag te maken.

Klik hier om ons volledige aanbod voor het huren van een boot in Amsterdam te bekijken.

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem