Skip to content

Boottocht Amsterdam

Boek nu een boottocht Amsterdam met schipper!

Een boottocht Amsterdam, de perfecte manier om te genieten van de unieke binnenstad en grachten van Amsterdam. U wilt graag op een ontspannen manier zo veel mogelijk zien van de Amsterdamse binnenstad en bent uitgekomen op een boottocht. We willen u graag helpen om van deze boottocht een onvergetelijke ervaring te maken.

Voorbereiding boottocht Amsterdam

Wanneer u een boottocht in Amsterdam wilt maken zijn er verschillende zaken om voor te bereiden:

Boottocht Amsterdam passend bij uw gezelschap

Allereerst moet u een rondvaart hebben die past bij uw gezelschap. Gaat u met een beperkt aantal personen, dan kunt u waarschijnlijk het beste aansluiten bij passende route op een traditionele rondvaartboot. Heeft u een groter gezelschap, of specifieke wensen voor uw boottocht Amsterdam, is het huren van een sloep, salonboot of misschien zelf een grote rondvaartboot een betere optie. Voor elke groepsgrootte en samenstelling is er wel een passende Boottocht Amsterdam te verzinnen. Bekijk de verschillende boten voor de mogelijkheden. Heeft uw boottocht een speciaal thema, zoals een vrijgezellentocht, lunchvaart of diner cruise, bekijk dan zeker onze arrangementen eens!

Overige activiteiten tijdens uw bezoek

Is uw boottocht Amsterdam onderdeel van een uitgebreid programma of heeft u de hele dag voor de rondvaart. Dit bepaalt voor een groot deel de route die u kunt varen, de op- en afstappunten en wat u aan boord nodig heeft, denk aan catering en voorzieningen.

Must see’s boottocht Amsterdam

Waarschijnlijk heeft u bepaalde gebouwen of plekjes in Amsterdam in uw gedachten die u niet wilt missen. Voor de ene is dat het IJ, voor de ander de Prinsengracht of de Wallen. Laat ons weten welke ‘must see’s’ niet mogen ontbreken tijdens uw boottocht Amsterdam en onze schipper houdt hier tijdens de rondvaart rekening mee.

Aankleding boottocht Amsterdam

Verzorgt u zelf de catering, wilt u opgepikt worden na een lunch bij een restaurant aan de Amsterdamse grachten, of wilt u tijdens uw rondvaart genieten van de nodige versnaperingen. De mogelijkheden zijn eindeloos en perfect af te stemmen op uw wensen.

Genieten van uw boottocht

Als u een boottocht Amsterdam boekt bij Amsterdam Boothuur, doen wij er alles aan om u optimaal te laten genieten van uw boottocht. Wij helpen u graag met het samenstellen van de perfecte boottocht in een sloep, salonboot of rondvaartboot. Maar ook tijdens de rondvaart zelf zal de schipper alles doen wat mogelijk is om uw boottocht zo perfect mogelijk te laten verlopen. Wilt u weten wat anderen ervan vonden? Lees dan onze recensies bij de Feedback Company. Wij horen na de boottocht ook graag uw ervaring!

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem