Skip to content

Grachtenfestival

11 t/m 20 augustus 2023

Tijdens het Grachtenfestival kunt u met een rondvaart op een toegankelijke manier kennismaken met jonge, talentvolle muzikanten en klassieke muziek. Het Grachtenfestival is het grootste klassieke muziekfestival van Nederland, en dat in geweldige sfeer en omgeving van de Amsterdamse grachten.

In tien dagen tijd treden vele muzikale talenten uit binnen- en buitenland op verschillende locaties in Amsterdam. Wilt u tijdens uw rondvaart genieten van een van de optredens van het grachtenfestival, dan is dat uiteraard mogelijk. Geef uw wensen door en we zoeken de best passende oplossing voor u.

Prinsengrachtconcert

Het hoogtepunt van het Grachtenfestival is het Prinsengrachtconcert. Lees hier meer over het Prinsengrachtconcert.

Muziek luisteren vanaf een luxe open sloep

Amsterdam Boothuur verhuurt ook tijdens het Grachtenfestival twee luxe open sloepen. Deze sloepen zijn van alle gemakken voorzien en we bieden in samenwerking met verschillende partners een uitgebreid aanbod aan drank en eten aan, zowel tijdens de rondvaart als in combinatie met een rondvaart.

Heeft u een specifiek concert van het Grachtenfestival dat u graag wilt bezoeken, of kunnen wij u hierbij adviseren, neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen graag in overleg een passend arrangement van muziek, eten en drinken en sloephuur samen. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

Voordelen sloep huren Amsterdam

  • Sloep huren Amsterdam met schipper
  • Luxe sloepen met zitkussens en toilet*
  • Eigen drank meenemen? – wij leveren een gratis koelbox met ijs!
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem
  • Direct een sloep boeken

Direct een sloep boeken

Wit u een van onze sloepen huren voor het Grachtenfestival? Klik dan op onderstaande knop en vul het reserveringsformulier in. Uiteraard kunt u ook per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag het best passende arrangement samen te stellen.

Locatie Grachtenfestival

Vraag vrijblijvend aan!

Boekingsformulier - Evenementen

Persoonsgegevens

Boekingsgegevens

Opmerkingen

Bezig met versturen