Skip to content

Sloepverhuur Amsterdam

Op zoek naar de beste sloepverhuur Amsterdam voor uw uitje? Kies een van de luxe open sloepen van Amsterdam Boothuur voor een perfecte rondvaart in Amsterdam.

Sloepverhuur Amsterdam via Amsterdam Boothuur garandeert u een prettige rondvaart over de Amsterdamse grachten in een luxe sloep van hoge kwaliteit.

Sloepverhuur Amsterdam bij Amsterdam Boothuur

Amsterdam Boothuur biedt twee luxe sloepen met schipper aan in de verhuur. Deze twee sloepen zijn allebei voorzien van een elektromotor en staan daarom als fluisterboten te boek. De sloepen zijn voorzien van een comfortabele zit, indien gewenst een relaxt liggedeelte en koelbox en toilet.

Sloepverhuur Amsterdam

Naast Amsterdam Boothuur zijn er verschillende aanbieders van sloepen in Amsterdam, waarmee Amsterdam Boothuur nauwe contacten onderhoudt. Zo is het mogelijk zelf te varen in een sloep. Er zijn een aantal verschillende soorten rondvaartboten beschikbaar, ook bieden we verschillende arrangementen. Op deze manier kunt u bij Amsterdam Boothuur altijd terecht voor een sloep of boot die bij u past.

Mogelijkheden Sloepverhuur Amsterdam

Aangezien u bij Amsterdam Boothuur betaalt voor de sloep per uur, zijn we zeer flexibel in de invulling van de sloepverhuur. Wilt u starten bij een specifiek startpunt of juist uitstappen bij een restaurant, vaart u graag langs specifieke locaties of wilt u in het bijzonder de architecturale hoogstandjes in Amsterdam bewonderen? We passen de rondvaart exact aan aan uw wensen. Zo weten we zeker dat u na afloop van de sloepverhuur met een goed en voldaan gevoel van boort gaat.

Hoe huur ik een sloep via Amsterdam Boothuur

U kunt aan de rechterzijde van deze pagina klikken op de knop “Reserveer nu”  om een sloep te reserveren. Heeft u specifieke wensen betreft de sloepverhuur in Amsterdam of te huren boot, dan kunt het beste even contact opnemen, zodat we met elkaar de mogelijkheden kunnen bespreken.

Sloep huren Amsterdam - Sloep Willy 7

Amsterdam Boothuur biedt

  • Een luxe sloep met professionele schipper en vaarvergunning
  • Ophalen en afzetten op kantoor of andere gewenste locatie
  • Uitgebreide keuze aan catering aan boord of in samenwerking met horeca
  • Betaling per factuur achteraf
  • Geen Voorvaarkosten (Centrum Amsterdam)
  • Annuleren bij regen geen probleem